Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nova96

    őstag

    Kezdeném azzal, hogy ügyesen ellent mondtam magamnak. Megmondtam, hogy nincs kedvem kiütni magam erre csak kiüttőtem magam egy kicsit.

    Clannad +OVA (23,24)
    Előre leszögezem nem fogok sokat írni előttem meg tették páran, szépen megfogalmazva.
    Nem rég fejeztem be egy kicsit vártam, hogy ülepedjen, de az nem most lesz. Ősszintén megmondva meglepődtem, először is:
    -első anime amin ténylegesen könnyeztem és nem csak nedves lett a szemem. :Y Itt én lepődtem meg legjobban.
    -másodszor csak igazolni tudom, ez-ez,,,, nagyon egybe van, de főleg a hangulat amit átad az embernek.
    Kicsit nem találom a szavakat, egyébként se találom, de most még annyira se.
    -mit emeljek ki?
    Történet vezetés* ötös, OST ötös, OP négyes (Majdnem ugyan az a hangulat mint Kanon-nál), ED ötös, karakterek ötös, grafika ötös, eszméletlen mit össze hoztak :Y na nem is írom tovább az anime kiérdemli a hype felhőt amit körülötte van. Ha valami érdemleges vélemény kell az animéről olvasas/atok vissza, mert ez nem az.
    Egyetlen dolog amibe bele tudok kicsit kötni, mert nem tudtam szemet hunyni:
    *Kotomi záró résznél a végén.....azt ,minek?! És ki gondolta ezt át?! Annyira nevetségesé tette a hangulatot az a egész...., hogy majdnem röhögtem....ilyet bele tenni. :U
    Amit még kiemelnék van egy értelmes főszereplőnk. :C Akinek van agya és szeme és használja is őket. :Y Ritkaság, hogy a kettőt egyszerre használják. Meg persze a kapcsolat, egyértelmű az egész, és pont emiatt szép, vagy nem tudom...de valami a kemény kis szívemet nagyon megfogta. :DDD
    Na, jó semmi érdemlegest nem tudok róla mondani, csak annyit ha megvolt az Air, Kanon(2006) és szereted a drámát akkor nézd. Nagyon, de nagyon megéri az időt. S2-re meg már duplán kíváncsi vagyok mert a sok spoiler-t mind abból kaptam. :((( Lehet, hogy azt is letolom, míg szünet van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák