Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz neko18 #22750 üzenetére

    [onizuka] például.
    Főhősünk hivatásos semmirekellő, utcai harcos, és motoros bandavezér. Hirtelen ötlettől vezérelve beáll tanárnak, hogy a főiskolás csitrik közelébe férkőzhessen. Ez mindenkire nézve súlyos következményeket von maga után.
    Már az első iskolai gyakorlata SEM úgy sül el ahogy tervezte. Majd nagy nehezen felveszik egy iskolába, A PROBLÁMÁS osztályhoz.
    Főhősünk ahogy halad előre, teljesen ismeretlen dolgokkal és problémákkal szembesül, mind az életben, mind önmagában. Hirtelen egy teljesen vadonatúj érzelem is a nyakába szakad. A felelősség. Tapasztalalt nem lévén ilyen helyzetekben, az utcáról hozott megoldásokkal próbálja megoldani ezt is. Pl családlátogatásra 40 Kg falbontókalapáccsal, majd angolosan távozik. Persze mindezt a gyerekek érdekében teszi, mert hamár egyszer tanár, akkor legalább csináljuk jól. Vagy olyasmi Vagy valahogy. De legalább őszintén, lelkesedéssel.

    Those_Who_Hunt_Elves: Avagy tankkal végigmenni meseországon. két sorozat, sírvaröhögős vígjáték, a fantasy világba csöppent hőseinkkel, akik mágus jeleket kénytelenek keresni, hogy hazatérhessenek. Némi nehézséget okoz, hogy a jelek némi mágikus bonyodalom miatt elf nők testén jelentkezik, így kénytelenek mindről letépni a ruhát. Bár ezt nem nézi senki jó szemmel, (leszámítva a jelen levő férfi lakosságot), tankkal vannak, így az ellenállás hasztalan XD

    [ Szerkesztve ]

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák