Új hozzászólás Aktív témák

  • Máté94

    addikt

    BlazBlue: Alter Memories: Állítólag a játékhoz képest hatalmas katyvasz, és látva a véleményeket tényleg, mintha igaz volna. Belecsöppenünk valahova, de hogy hova, miért, ki, miért kicsoda azt nem tudjuk. Kapunk egy rossz fiút és azokat akik, mint "elhárítás" próbálják elkapni, és majd jönnek azok is, akiknek a váltságdíjért fáj a foguk. Mert, hogy szegénynek még az is van a fején. Azután ne feledkezzünk meg a Sauron szeme képességű vámpírlánykáról sem.

    Yowamushi Pedal: Vagy otakunk, akik most vettek fel az alsó-középiskolába és szeretne anime klub tagja elnni, mert eddig előtte sose tudott senkivel sem beszélni a hobbijáról. Aztán ezt feloszlatták. Közben kiderül, hogy 45 km-et szokott biciklizni Akihabara-ig egy amolyan kontrás, egysebességes női biciklivel, és a 20% emelkedő se kottyan meg neki igazán. Közben megismerkedünk az iskola kerékpáros klubjával és gazdag, megrögzött sráccal, akinek célja, hogy legyőzze a tavajly győztes kerékpárost, aki 5 percet vert rá.

    Galilei Donna: Talén eddigi legjobb. Nagyon alapjába véve innen úgy tűnik, hogy lesznek a Hozuki nővérek vagyis inkább maga a család és egy valamiféle alak/szervezet, aki Galileo Galilei hagyatékát keresi. Hozuki, a legfiatalabb egy technikai zseni, nem mellesleg moe és nem szeret suliba járni, Hazuki egyetemista, aki sake ivással tölti a napjait, amikor megy egyetemre, ráadásul ügyésznek tanul, és Kazuki, a kamasz tinédzser lány, aki tsundere és amolyan "felülkerekedik a szituáción" típus. No, nem mintha a másik kettő nem ezt csinálná.

    Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru "NouKome, NouCome"

    Hilaiorus! Egyszerű felállás, Amakusa Kanade, normális tinédzser barátunk egyszer csak azt találja észrevenni, hogy bármerre néz, egy kérdés áll előtte két választási lehetőséggel. Ha nem választ, kemény fejfájás tör rá, ezért kénytelen ezeket teljesíteni, ha szabadulni akar tőle. Persze, ezek általában perverz vagy halálos kérdések. (Fogd meg a mellem/Had fogjam meg a melled...) Ehhez még hozzájönnek a remek osztálytársak, Yukihira, amolyan weirdo és Yuuouji, aki, hogy jellemezzem: bemászik a második emeleti terembe a suli oldalán, hogy becsempéssze a termékminták, amiket az apja vállalata készít.

Új hozzászólás Aktív témák