Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    Sok az új topiclakó, akkor ajánljunk néhány olyan művet, amikről mostanában nem esett szó:

    [The Sky Crawlers] nyitójelenet. Pilótafilm, SOK meglepetéssel, Kenji Kawai zenéjével. Időnként iszonyúan vontatott, de maximálisan megéri a ráfordított időt. BD minőségben nézd.

    [Memories trailer]. Nem mai darab, de zseniális és szürreális egyszerre. 3 rövid történet. Hard scifi, Bizarr humorú szürreális mai scifi, és egy még szürreálisabb poszt apokaliptikus izé. Teljesen különbözik a ma divatos vonalaktól mind rajzolásban, mind történetvezetésben és megvalósításban. Essetek neki aki még nem látta.

    [Cockpit trailer] Megint 3 kisfilm, és ismét pilóta témakörben. Szintén nem mai darab, de nagyszerűen bemutatja a háború értelmetlenségét. A német vadászpilóta. A japán motoros futár. A kamikaze pilóta. 3 lenyűgöző rövidfilm. Ne riasszon a grafika, kezdjetek neki.

    [Wings of Honneamise trailer] Ismét pilótafilm, ezúttal Gagarin témakörben. Ez az a mozi, amibe a GAINAX majdnem belebukott, de a hazardírozásuk kifizetődött, és új magasságokba emelte mind a stúdiót, mind a műfajt. Ki küldi az űrbe az első embert? Milyen nemzetközi politikai viharokat okoz ha egy ország készen áll az első emberes űrutazásra? És hogyan nő fel a pilóta a feladathoz? Nézzétek, és meglátjátok a mesterien megvalósított befejezést. Látni kell és kész!

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák