Új hozzászólás Aktív témák

  • Crystalheart

    senior tag

    válasz Synthwave #21219 üzenetére

    Ott van pl. a Híd Terabithia földjére (Csupó Gábor filmje), a nézőket szabályosan lesokkolta, mert elvitték rá a gyereküket, azt hívén, hogy egy lajtos Narnia-klónra ülnek be - közben meg a nézőtér nagyobb része zokogott. :)
    A Fel!-nek az első 10 percénél volt hasonló a helyzet a mozikban, de végül a szülők mekönnyebbülhettek, az előbbi esettel szemben...
    A Hideghegy mesteri és szinte tökéletes háborús tragédia, bár inkább a hölgyeket célozza. Persze ha valaki nem szimpatizál a színészekkel, azzal nincs mit tenni. :)

    Ha valakit nem hat meg egy olyan dolog, amin az emberek nagy része a szemét törölgeti, az inkább egyedi eset, ám a filmeket lehetőség szerint objektívan kell szemlélni.

    Ja, van Kis gyufaáruslány is. :)

    "Nézz jobban körbe. Nem a lelkesedés pótolja, hanem a skill, design és szépérzék." - Írtam, hogy a művésziség pótolhatja, de na, akkor sem lesz soha olyan részletes és kidolgozott mint egy Disney vagy Dreamworks rajzfilm, mert egészen egyszerűen ahhoz a készítőknek éhbérért kellene dolgoznia. Mert skill és szépérzék ott is van, meg még 24 fps is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák