Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Wyco #9033 üzenetére

    Persze van olyan tavolsag, ahol muszaj megvenni a berletet. 4es zonabol nem buszoznek 1esbe, de egyes kettes zonan belul siman.

    Havi 50 fontot lehet sporolni azon, hogy 2-3as zonas berletem van es csak Bermondseyig megyek be. Bar a Jubilee 15 perc alatt benn lenne a London Bridgenel, busszal es metroval viszont 35 perc az ut, de cserebe addig a buszon lehet olvasni, skypeolni vagy netezni...

    Alibaba78: kicsit buveszkedni kell, mert hat ugye azert jobban elunk itt , mint otthon, otthon ilyen lakast almodni sem mertem volna , de aldom az eget . Csak hat ugye kb 1-1.2 ev alatt majdnem a duplajat lett arban az alberlet. Mikor kijottunk meg 540 volt havonta, igaz meg 7 emberrel ( nem banom, hogy eljottunk) , utana 736, most meg 750+150=900... Mondjuk en innet tovabb mar sehova nem megyek!:D:D Almaim lakasa.
    Befele nyilo ablakok, jo elosztas, futeni eddig 5szor futottunk kb, 1-1 orat, amugy meg 20-21 fok van . Na szoval kifogtuk jol.

    Hala egnek azert a szamlak kifizetese itt nem gond, es ha valamit nem is tudok azonnal megvenni, 1-2 honapon belul osszegyulik ra. Egyszerubb.

    Bele sem merek gondolni, mi lenne ha Esm is ennyit keresne, el sem tudnank kolteni , valoszinuleg akkor valamelyikunk fizuja felre lenne rakva, mert alapbol nem vagyunk nagy labon elok :Y Nagyon az igenyek nem valtoztak, regen is 400-500 ment el az albin felul kajara, ruhara, szorakozasra, egyebekre, kettonknek , most is.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák