Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz instantwater #39458 üzenetére

    Túrod a netet majd megcsinálod az OF fiókodat. ;] :DD Viccet félre téve attól függ milyen területen akarsz mozogni/ cégnek dolgozol/bedolgozol/ vagy saját biznisz stb stb nagyon sok tényezős ezért egyértelmű választ nem lehet erre adni.

    Bali is iszonyatosan drágul mivel rengeteg turistát vonz évről évre + sokan a háború elől oda húztak (pl: oroszok, de phuketet is nagyon szerették már jó pár évvel ezelőtt is)... és most Bali esetében ilyen 12 hónapos időszakban jobb környékeken a lakásbérlés/házbérlés-vásárlás 2-3x lett. Plusz állandó dugók mert nincs olyan úthálózat stb stb. Szóval anyagi szempontból sajnos egyre jobban nem megérős oda menni illetve kezdi elveszteni a "varázsát".

    moleculez: Igen ez jól hangzik csak mire oda jutsz addig elment vele a fél életed hacsak nem bele születtél a családi bizniszbe és időben már le tudsz lépni valahova.

    Sajnos nehéz és kockáztatni kell aztán lesz ami lesz. Én nem akarok ebbe a mókuskerék effektusba leélni egy életet az is biztos.

    t72killer: Család vállalás vagy már meglévő 1-2 gyerkőccel amúgy tök jó választás lehet Adelaide és környéke. Nyílván ha talál/nak megfelelő munkát illetve lakást/házat az emberek. Ezt még beszéltük is az ott dolgozó Ausztrálokkal.

Új hozzászólás Aktív témák