Új hozzászólás Aktív témák

  • rgqjx

    aktív tag

    válasz callmeakos #30046 üzenetére

    A magyar-osztrák határon kellett kb. 10 percet várni, mert az osztrák oldalon lassan ment a beléptetés. (Itt lehet érdemes alternatívákat keresni. pl kis határ, szlovákok stb.) A következő megállónk az osztrák-német határ után nem sokkal a szokásos ellenőrzési ponton (Ez a vírus előtt is létezett) Hasonlóan az előző határhoz, kissé feltorlódott a forgalom: +10-15 perc, de itt sem szólítottak meg, lényegében lassan átgurultunk miközben szemeztek velünk. :)
    Németeknél tankolás stb......, belga határ előtt Aachennél újabb tankolás, majd irány Calais. Ott francia, majd angol határellenőrzés, ami az útlevelek átadását jelentette, azaz 1-1 perc. Mivel jókor érkeztünk, egyenesen a vonatra irányítottak ezek után, ami aránylag pontosan indult. Az előzőleg említett form persze előtte ki volt töltve. Kérdést sehol nem tettek fel.

    Ha ti szeptemberben értek a magyar határra, akkor készüljetek a karanténra. Tőlünk odafele a magyar határon sem kérte senki a 2 negatív tesztet, pedig készültünk, üres határbódék fogadtak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák