Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Bubee82 #16998 üzenetére

    Experianra haragszom. Excellentben 918-on majd 959-en, es vegul 970-en voltam, de duplan voltak meg a bankszamlaim naluk, kertem legyenek helyesen az adatok, kitakaritottak, de toroltek "veletlen" a voter registrationom is, az osszeset, pont a karacsonyi idoszakban.

    Emiatt par kamatmentes hitelt el is buktam, mitobb kb 150 pontot el is vesztettem a visszadobott keresek miatt. Nem tudom, hol tudnek panaszt tyenni, experian szerint igy jartam, holott ok basztak el. Roppant duhos vagyok, hiszen mint mint irtam 950-970-es pontjaim voltak, es az o torlesuk miatt ennek lottek is.

    legiaap: ". Amúgy a forint tovább romlott. Most 376-on van." Dehogy romlott, most epp kicsit visszaerosodott, jo egy honapja volt 382 es 382 is.

    valasztasra, a valasztas.hu-n lehet online regisztralni, erdemes minnel elobb, nekem 3 het utan igazoltak vissza. Egyszeru, online megteheto, ugyfelkapuval, vagy anelkul.

    legiaap: ez ingyenes: [link]

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák