Új hozzászólás Aktív témák

  • Wyco

    tag

    válasz Cloud31 #11841 üzenetére

    Csak par dologra reagalnek abbol amit irtal.
    300/ho attol fugg hogy abban benne van-e a tomegkozlekedes es a kaja. Ez nem derult ki abbol hogy 'mindent kifizettek' - lehet mindenkinek mas a minden [bár asszem az utazast irtad h benne van] :) [nem szivatlak].
    Nem tudom az otthoni rendszert de itt nem teljesen ingyenes a gyogyszerezes. Receptenként kb 8 fontot kell fizetni a gyogyszerekre. Ez fix osszeg.
    Ildi jellemzoen mashogy gondolja, de szerintem nem nagyon fogsz megtanulni angolul a munkaban, mert azokban a munkakban amik nagyon alacsonyan fizetnek, olyan emberekkel fogsz talalkozni mint te, vagyis akik nem beszlenek angolul. Sokszor elofordul h egy adott kisebbsegbol van mindenki mas, pl lengyel, paki, mindegy, akkor meg aztan vegkepp nem is szolalnak meg semmilyen kozos nyelven.

    Ami még meggondolando, hogy pl mennyire fix a melo amit párod csinál, kidobhatjak-e holnap, v az olimpia utan, es pl h a haz ahol ketten vannak egy szobaban mennyire turheto tisztasagilag. En is laktam egy olyan helyen ami joszívvel is csak haláltábor jellegu hely volt, hát..olcsó volt az tuti. De a fene akar olyan jellegu koszban élni, és ha nem bogaras a hely, már eredmény.

    ui: East Ham :)

    BackToTheUKBlog:[backtotheukblog.wordpress.com] 2019/09/05: Brexitgráf IV — őrültek és csirkék háza

Új hozzászólás Aktív témák