Új hozzászólás Aktív témák

  • Cloud31

    újonc

    Úgy látom kisebb nézeteltérés alakult itt ki. Köszönöm, és nagyon jól esik, h ennyien reagáltok, és próbáltok segíteni, tanácsot adni! :)
    Nincs takargatnivalóm, így leírom részletesen a dolgokat, h kicsit jobban belelássatok -mármint akit érdekel.
    Egy játékot gyártó neves cégnél dolgozom minőségellenőr technikusként.Folyamatos műszakba járok dolgozni 6+2-be. Ez azt jelenti, hogy pl. 6 nap éjszaka, 2 nap pihi, aztán délután, és így tovább. Szabad hétvégém 6 hetente van. Diplomám nincs, operátorként kezdtem, és úgy "küzdöttem fel magam". A középvezető azt jelenti, h a műszakban dolgozó 3 emberért én felelek, de ők végzik lényegében a saját munkájukat, én csak ott vagyok, ha kell. Természetesen nekem is megvan a saját munkám ezen felül.
    Átlagban 130 ezret keresek. Van egy saját házam, ami egy régi paraszt ház. A számláim havonta 70-80 ezer ft /hitellel együtt/, téli viszonylatban ez olyan 100 ezer. Mondanom sem kell, h a házam úgy vettem meg, h bőven van még mit rákölteni, nade miből. És ne kérdezzétek miért vettem meg, maradjunk annyiban nem csak magamra vállaltam, 5 évvel ezelőtt nem így terveztem az életemet....
    Azt még nem mondtam, h a jelenlegi párom is kint van, igaz még csak 1 hónapja, szóval az is Anglia fele húz -egyébként már régebben is terveztem, h kimegyek, de egyedül nem mertem belevágni.
    Én arra gondoltam, h kimegyek, kint nyomom az angolt, közben melózok, elvállalom ami adatik bírom, ahogy bírom, aztán szépen előre.... Itthon 4 év múlva is ott fogok tartani, ahol most.
    És igazad van Bondi, pont egy olyan közegben vagyok, ahol mindenki nyavalyog, h neki nem jó......

Új hozzászólás Aktív témák