Új hozzászólás Aktív témák

  • gegerider

    csendes tag

    Először is tényleg hálásan köszönöm a segítséget Urak! :)

    Az egész úgy kezdődött, hogy rendeltem egy tolatókamerát a verdához, s mint később kiderült, sikerült olyan gyári fejegységet kifognom a sok közül, ami az istenért nem hajlandó kezelni se gyári, se utángyártott kamerát. Majd valahogy rátaláltam ezekre a jószágokra, és mivel taxinak készül az autó, így rengeteg tulajdonsága borzasztó kecsegtető számomra.
    Persze 170 környékén beszerezhető a gyári, kamerát feldolgozó HU, de azért egy nyugis éjszaka közepén egy HboGo, Netflix, és millió más valljuk be igen csábító.

    megott: Sok mindent megoldok, szerintem sok mindenhez értek is, de ez a téma abszolút kiesett eddig az érdeklődési körömből. Természetesen ha olyan helyzetbe kerülök, akkor egy hozzáértőnek nem büdös fizetnem. :)

    Petymek: Egerben lakom. A 129ezer forintos magyar piacosra gondolsz? Írok nekik mindjárt.
    Érdekes, hogy nekem fel sem dobta ezt a HU-t amit küldtél. Bár az árát meglátván azért őszintén megmondva a szívemhez kaptam. :D Ha lehet szeretnék ennél a 90-130e kategóriánál maradni, főleg ha tényleg mondjuk 5év az élettartamuk.

    svgyula: Azt hiszem tegnap olvastam a cikket.....nos igen, szomorú ez a fogyasztói társadalom. :))
    Azért hasonlítottam anno a telefonokhoz Én is, hisz 2 éve van meg a jelenlegi, de már minden baja van. Az előző viszont közel 6 éves, és köszöni szépen mindent szuperül tol a mai napig. Úgyhogy gondoltam itt is csak van jobb, rosszabb, és sz@r. :DD

Új hozzászólás Aktív témák