Új hozzászólás Aktív témák

  • petymek

    senior tag

    válasz Csabex #2828 üzenetére

    Mákos tészta azért, mert az RKDumper "hivatalos" oldaláról nem lehet leszedni, már jó ideje a legfrissebbet. A garancia matrica, hát... lehet csak "kapugarancia" volt, de nem akarlak rábeszélni, hogy leszedd, bár nagyon sajnálom, hogy a belsejét nem ismerjük meg. Én is úgy vagyok mint Megott kolléga, de ne vedd le ha nem akarod. Mindenképp próbálj ki mindent, ha mégis arra döntessz.
    Mikor anno az enyém megjött ilyen probléma nem volt, mert utazás közben széthúlt a gány összeszerelés miatt :) a válasz annyi volt, hogy marhára sajnálták a rossz minőséget.
    Meghajtani pl. CPU Throttling Test_v1.3.4, vagy akármi ami erre van kitalálva.

    Kívülről is lehet OTG USB portól próbálkozni, de ez csak keveseknek szokott sikerülni, még úgy is, ha egyáltalán van ilyen USB port. Időkorláthoz kötött az ARM, és lekapcsol ha úgy érzi nem történik semmi. Kiszerelés nélkül, OTG külső madzagolással, táppal óvatosan, nehogy a két táp összevesszen, és az életet jelentő füst elszálljon a HU-ból.

    Hangszín, ha bátor vagy, csak akkor cserélj MCUfirmwaret, ha már megszerezted valahonnan legalább azt a verziót, ami most fenn van.
    Wadzio módosított változatai között a tiédből ahogy nézem sokkal régebbi van csak, ő meg eltűnt, nem foglalkozik vele rég. Még mindig tartom a véleményem, hogy sztem értelme sem lenne, mert ha az I2C buszon DSP-t talál, akkor aszerint tölt be az MCU, és arra hatástalan lesz a modding amplifier.

    A hangszínszabályzód beállítására meg a saját füled a legjobb műszer.
    Malaynak van módosított változata erre is, a moddolt droid verziójába.

    [ Szerkesztve ]

    Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.

Új hozzászólás Aktív témák