Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabex

    őstag

    válasz petymek #2754 üzenetére

    Na végre ! Eljött a nagy nap :) Tegnap megérkezett az egység épen, egészségesen, szóval túlélte a 8556 Km-t :DDD Az ünnepekhez képest egész jól érkezett, 22 nap alatt itt volt.
    Készült egy kicsomagolós videó is, de mivel nem nagy kunszt, nem foglalkoztam vele, inkább fotókat rakok fel majd. Szerencsére azt kaptam amit ígértek, tehát ilyen téren nem ért csalódás.

    A kijelzőn még rajta van a fólia, mertelső körben csak próbaüzem volt, nem szereltem be véglegesen, tehát ez nem az eredeti képminőség. Az egység pedig így néz ki és valóban passzol a gyári helyére.

    A teszt része nem sokból állt, valójában egy haza úton a melóból próbáltam ki, viszont indulás előtt beállítottam nagyjából, hogy menet közben ne keljen babrálni. Első bekapcsolásnál nagyon beparáztam, mert olyan doboz hangja volt, hogy az valami hihetetlen, de aztán megtaláltam az erősítős és hangszín kezelő alkalmazást, aztán avval sikerült "normalizálni".
    Csodát ne várjunk tőle, tehát aki JBL vagy Bose vagy más prémium hangrendszer hangzására számít, az ne élje bele magát, mert ez meg sem közelíti azt a szintet. Nem mondom, hogy nagyon ótvar a hangzása, de nekem előző autómban 5 év után egy középkategóriás JBL rendszerrel mögöttem nem állíthatom, hogy hozza azt a szintet, viszont funkcionalitásban és sokoldalúságban nagyon remek! Értem arra, hogy pl. ha nincs kéznél pendrive, akkor gondolok egyet, itthon a google drive-ra feldobom a zenéket, vagy videókat és indulásnál az autóban csak letöltöm őket. Egyébként bevallom őszintén, rosszabbra számítottam...
    Kommunikáció terén a WiFi ahhoz képest, hogy az egység hátán van az antenna, meglepően jó a hatótávja, illetve a gps modul is szépen pozícionált meg a rádió sem sistergett, vagy ment el a hang és az RDS adatokat azonnal betöltötte. A multi gombokat sikerült elsőre összehozni vele, illetve amit elfelejtettem említeni az, hogy egy BT hívást is indítottam és a másik fél az egységen lévő mikrofonnal nem a legjobban hallott, viszont én őt tökéletesen. Ezt a problémát majd kiküszöböli a vezetékes mikrofon amit kaptam hozzá, viszont valahol van itthon egy Sony-m, azt fogom bekötni majd. Kamera terén nem tudok semmit mondani, mert még nem érkezett meg, de van két kamera bemenet meg egy AV1 és AV2 out ami talán hátsó fejtámlás kijelzőhöz mehet, de pontosabban az alábbi bekötési rajzon láthatjátok.

    Hirtelen ennyi, aztán ha majd bekötöm véglegesen és több tapasztalat lesz, akkor írok még róla, de addig is tuti lesznek még kérdéseim felétek, szóval nem foglak kímélni, főleg téged Petymek :DDD Hálás köszönet még egyszer, hogy segítettél a kiválasztás folyamatában :R

    "The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

Új hozzászólás Aktív témák