Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
válasz #96302336 #40614 üzenetére
Kell hozzá egy bluetooth headset és problem solved.
Brutálisak azok a gépek, de nekem inkább egy RX100 4 vagy 5 kellene úgy 180 ezerért újonnan.
Kis méret és brutális képminőség.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz #96302336 #40625 üzenetére
A mobilos fotó fórumon már csillagrendszert meg tejutat akarnak fotózni.
Le lehet csak a minőség lesz gyenge.
Az a baj, hogy ahogy fordul az égbolt úgy mosódnak a csillagok így a nagyon hosszú záridő kilőve.
Magas ISO kell hozzá meg fényerős optika.
Amúgy van olyan állvány ami tudja követni az égbolt mozgását?
Régen halottam róla, mert ha van akkor talán még azzal hosszú záridővel de azért ezek a mobilos kamerák még annyira nincsenek kiforrva.
Azt ha leírom segítő szándékkal még mielőtt valaki csalódna, még én vagyok a hibás mert nem a TÉMÁHOZ szóltam. De egy témát sokkal szélesebben kell nézni szerintem.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Quqesz
nagyúr
válasz #96302336 #40625 üzenetére
Ez a fotózás érdekes dolog. Mikor annak idején filmes gépek voltak körbenéztél és a legtöbben fix fókuszos kompakt gépekkel lövöldöztek, pedig már akkor voltak jobb gépek (practica,zenit,pentax). Aztán jöttek a digitális gépek és megint csak azt láttad, hogy zoom nélküli gépekkel volt tele az emberek keze(japán túristáknál zömében kicsi sony zoom nélkül), pedig akkor már megjelentek a dslr-ek. Aztán jöttek a gazdagok, vettek dslr-t, de megnézted és mind 18-55-ös obis volt, mert fingjuk nem volt a fotózáshoz(nem hogy telezoomos obi v szűrő), de lehetett vele villogni(haverom is vett egy dslr-t, de a 12 órás repülőúton nem volt képes átolvasni a használatit, egyből a gép volt szar). Aztán jöttek a mobilok, amiknél meg legtöbb ember vmi alap telefonnal nyomja a zsíros lencsén keresztül a fotó/videó készítést és örül annak, hogy a zsírtengerben vmi arcféle kivehető. De valjuk be igazuk van, mert legtöbb ember milyen gyakran is nézi meg a képeket? Állítom mindenkinél ott lapul több ezer fotó és nincs az az isten, hogy heti 1x átlapozza az összeset! Akkor meg nem tökmind1 mi foglalja a vinyót?! Viszont mivel a gyártók nem tudnak új innivációt felmutatni(mert a nagy álmodozók alszanak), csak az ilyen felesleges dolgokba tudnak egymásra licitálni. Itt a jó példa a H8. Nem tökéletes, de egy átlag embernek olcsón tud jót adni, így berakható a tecsós párizsi mellé, nem kell I7+ 3x ennyiért.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz #96302336 #40632 üzenetére
Lacy, koszi az infot, hasznosnak igerkezik.
A igen, pont ez az amit meg szeretnek valositani, es az U11-elnszerintem lehetseges is.
Hol keszitetted a kepet?
Lacy linkjeben ahogy elnezem, az alfold az egik legalkalmasabb erre a celra, de kocsi hijjan ez egyhamar nem fog megvalosulniXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz #96302336 #40638 üzenetére
Terulet szempontjabol voltam kivancsi a helyszinre, de a valaszt megadtad. Hat azbejszakat nem toltenem kint semmi nelkul
A kep osszefuzes nem vilagos nekem, de hiaba kaptam reszletes leirast mit es hogyan, nem akar sikerulni a raw feldolgozas.
Az a hold meg nagyon komolyXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
válasz #96302336 #40763 üzenetére
Jaj, azért nem minden arany, ami fénylik. Volvo-ból a 850 volt az utolsó jó gép, aztán hanyatlás(tele ford cuccokkal). Saab......a 9³ jelzés óta GM v Opel, ahogy tetszik.....haveromék bevitték szervízbe a pár ezer km-es saabot, hogy nagyon zajos a 2,2 dízel, mire közölték: ez ilyen, opel motor......
Avensis
Vettünk egy 2012 újat 2,0 dízelt....hidegben a kereszteződésben leállt időnként(nem volt benne start/stop), a hátsó szélvédő nyöszörgött egy kárpitpatent miatt(javítva lett), a futómű olyan kótyagos volt, hogy tudott meglepetést okozni(főleg egy mazda6 futóműve után)....ja és alapból úgy kopogott a futómű xar úton, mint ha szillentes lenne......[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz #96302336 #40785 üzenetére
Fasza, mert nalam boritek sehol, es a fiokban azt mondtak, meg juliusban postazva lett.. hat itthon nincs semmi boritek ami bontatlan es kartya lenne benne, atbujtam minden limlomot ami van a szekrenyben
Van 2000ft a hazban es jol vagyok...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Arcképgyáros
válasz #96302336 #41432 üzenetére
És szerintem szép, jól el lett találva az arány.
Már csak arra vagyok kíváncsi, milyen lesz az anyaga és a színválaszték.
Ja meg az újításokXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
dnelb
veterán
válasz #96302336 #41444 üzenetére
hmm. Ha ilyen feltételeid vannak én iphonet vennék, méretben és anyagminőségben is pont amit keresel. Android 5 inch alatt szerintem nem érdemes telefont venni, kín vele a telefont használni.. Főleg hogy xperianal még a gomb is szoftveres, szóval van kb 4.3 inch hasznos területed, az meg mire elég? Nekem is volt X8 3 inchel, de azóta eltelt jópár év, fejlődés van.. Pl ott a G2, az is csak 138mm magas de 5.2. óriási a káva minden sonynal sajna, a kijelző meg kicsi
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz #96302336 #41454 üzenetére
SE-ben nincs barométer
barométer? minek?? ha annyira érdekel van csomó időjárás app ami kiirja, de ezért kizárni telefont..
Másodszor nem vízálló
Ez jogos, viszont a sony ugyanúgy megvonja a garanciát ha mégis belemegy a víz, akkor meg? Ez nem érv így.
Negyedszer, pocsék akkuidő. (1600mAh...)
Az SE pedig ugyanannyit bír akksiban mint az X Compact, tudod, ez nem fostos android
És még mindig nagyobb, mint a Compact széria.
nope
123.8 x 58.6 x 7.6 mm (4.87 x 2.31 x 0.30 in) vs 129 x 65 x 9.5 mm (5.08 x 2.56 x 0.37 in)
113g vs 135gNekem elég a 4.7 is. Tökmindegy, hogy 4.7, vagy 5.2, vagy 5.5, akkor is a teljes web verziót nézem a telefonon, utálom a mobilra optimalizált oldalakat.
hát, pedig nagyon nem mindegy. 5.5 felett már nagyítás nélkül nézheted a teljes asztali verziót, míg egy 4.6 inchesen nem, nagyítgatni kell, húzni jobbra balra ->szenvedés
Még 1x kiemelem, nem a kijelzőméretet kell nézni, hanem a %-os kijelzőarányt. Pl az 5.8as S8-om kisebb mint az 5.3as G5-öm volt, simán tudom 1kézzel használni, pedig gondolom nálad az 5.8 már úristen méret.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz #96302336 #41473 üzenetére
A Sony-t azért nem értem, mert nekik van egy saját bankjuk Japánban, tehát tuti fontos lenne nekik minden pénzügyi tényező.
Annyira nem tudom elhinni, hogy nem látják, mit csinálnak rosszul.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz #96302336 #42198 üzenetére
Na az meg a masik, Lotus, Superario, Mortal Combat stb.. meg igencsak pixelesek voltak azok mai szemmel.. jo gyerekkorunk volt akkoriban. Legalabbis az meg az volt. (30 vagyok)
Mostani kolykoknek nincs gyerekkor. Mar az 5 eves xaros kolok is az okostelefont nyomja, jobban vagja mint a szulo..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz #96302336 #42239 üzenetére
Nekem hello data start van. Legjobb. Elotte 2gb-bol gazdalkodtam, mostanra ez az adatmennyiseg boven 30+ felett van
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest