Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz vodrosjozsi #43173 üzenetére

    Akkor fussunk neki ujra, mert latom az okos buksid most nem mukodik. Logikusan ertheto, hogy a BKV jarataira gondoltam, a Fovarosban, miutan emlitettem, hogy Miskolcon, es Debrecenben a helyi jaratok mar rendelkeznek ezzel a szuperkepesseggel.. es azert ciki, hogy a fovarosban meg nincs ilyen. Stadionra van penz, wifire nincs..
    Pistaba/Julcsaneni eseteben remeltem hogy nem a halalkozelben jaro generaciora gondoltal, de hat meg sem lepodok ezen :DD
    Megintcsak gondolkodashiany, ugyanis az nem jutott eszedbe, hogy vannak olyan szituk, mikor a mobilnet elfogy? Mert a delikvensnek nincs akkora csomagja, hogy az kibirja a kovetkezo forduloig, vagy eppen leszivta a netet valami, mert epp megnezett egy kisvideot (esetleg a face automatikusan indulo videoi, mert nem kapcsolta ki)..
    Tehat akkor?

    Mellesleg, utazz egyszer a 3as metron.. meg fogsz lepodni, mennyien nyomkodjak a telefont. De ezek szerint az is rossz, ha en jora gondolok, mert nem vagyok karorvendo, hogy haha, nekem korlatlan netem van.. semmi gond..

    Blackmirror: igen, a modern generaciora gondoltam, mert tudom milyen, mikor a 2gb net elfogy..

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák