Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roni1972
csendes tag
válasz Fall-N #38943 üzenetére
Figyu. Szerinted a k* androidot csakis és kizárólag "átlag felhasználónak" fejlesztik?
A cégek, az államigazgatás, az egészségügy, a honvédség stb. akkor mit használ a Te párhuzamos valóságodban, aminek a közepében ott állsz Te magad, mint az átlag felhasználó google felhő hívő megtestesítője? -
Roni1972
csendes tag
Ok. Szerinted hány magyar kis- és középvállalkozás használ Backberryt, GSuite-ot - vagy bármi egyéb speciálisat, a kutya közönséges bolti android helyett?
És miért nem lehet arra, ami objektíve szar, rámondani - minden bátorságunkat összeszedve, persze -, hogy "lehetne azért kicsivel jobb is"? Ez programozva van az emberekbe, vagy fizetnek érte, és azért?
Talán ismered a mondást, hogy ha egy békát bedobnak a forró vízbe, azonnal kiugrik. Viszont ha felteszed hideg vízben egy fazékban, és alágyújtasz - puhára fő. Nos, így működik ma minden: szép lassan menetelünk egy felelőtlen, céltalan, ostoba világ felé, aminek a vége aztán maga a bibliai armageddon lesz. -
crok
Topikgazda
válasz SunMount3r #38955 üzenetére
A hsz-ben a linkeimen megtalalod a portokat de a Wireshark / packet capture igazabol a Boxon kene menjen - PC-n max akkor hasznalhato (jo kozelitessel) ha bekapcsolod a promiscuous mode-ot mert anelkul csak azt fogod latni ami a PC-nek "szolt" direktben (+broadcast +multicast ha figyeli a PC).
-
crok
Topikgazda
Amugy se csinalnek capture filtert mert lehet kihagysz valami fontosat - eleg a display filter ha mar kesz van a pcap, aztan majd megnezed / elemzed mi tortenik halozati szinten.
-
tordaitibi
veterán
válasz #38464487 #38949 üzenetére
Ha siman felhasznalo vagy akkor sztem. tokmindegy, ha kicsit szabadsag feelinges tudatos user , akit zavar a legyalulhatatlan, letilthatatlan felesleges applikaciok tomkelege akkor olyan keszuleket/gyartot valassz amin legalisan telepitheto custom rom.
Eppezert, meg kicsit elfogult vagyok a Xiaomi iranyaba, varjuk meg masok tanacsat is, nem feltetlenul az en velemenyem a mervado.
-
crok
Topikgazda
Ja, igen, feltetelezve hogy minden eszkoz ugyanazon a WLAN-on mukodik, ha van masikon levo esvagy switchporton levo mar nem lesz 100% relevans a PC-n a WS, csak a Boxon.
-
-
crok
Topikgazda
válasz SunMount3r #38960 üzenetére
Wireshark-ba ne írj be semmit mert a setup-od szeritn akkor a pcap-nek a box-on van értelme max csak:
- Root nélkül:
tPacketCapture
Packet Capture- Root-al:
Shark for Root
cSploit
Root Packet Capture
WiFinspectWireshark helyett a pcap megtekintésére/megnyitására/analizálásra használhatsz NetworkMiner-t is.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Arra van esély hogy nem hardveres a hiba, hogyha nem műkdöik a mikrofon és a hangfelvétel ilyet produkál rádióhozt tartva: https://drive.google.com/open?id=1OhqEwbvRZ3iP4vjBEJvW3dS0JNI68-62
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Ilyet mármint milyet? Kvázi semmit se lehet hallani a rádió hangjából (gondolom azért írtad hogy rádióhoz tartva mert be is volt kapcsolva). Milyen telefon, milyen ROM? Van gyári teszt appja a ROM-nak? (Pl. Xiaomi-knak MIUI-n van). Ha azzal is ezt csinálja akkor HW. Ennyire egy fullon szöszös, totál beállt mikrofon se tud tompítani szerintem.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
telefont TV-re csatlakoztatva lehet használni receiver-ként, hogy egy fülest csatlakoztatva a TV-n lejátszott tartalmat halljam rajta?
Aurea mediocritas
-
Fall-N
veterán
válasz Roni1972 #38965 üzenetére
Szerintem unalmas a téma már. Kár itt átmenni a személyeskedésbe meg az ostoba általánosításokba. Minden generációnak vannak okoskodó tagjai, így hülyeség ezt rávetíteni. Maradjunk a topik témájánál inkább, nem kell a hülyeség.
Az Androidos névjegyzék témát is skippelhetjük. Oszolj, nincs itt semmi látnivaló. Mert ami itt folyt minden csak nem szakmai.
[ Szerkesztve ]
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyan tudnám Android 4-ből kideríteni egy mentett wifi jelszót root nélkül, lehetséges ez?Samsung S9
-
AXisBOLD
addikt
válasz Somatom #38975 üzenetére
& eclipse19
tavalyi Samsung modell, de sajnos nincs rajta jack, BT igen.
Ezzel a Hama RX/TX eszközzel kölcsönben most kipróbáltam, teljesen jól működött egy vezetékes fülessel, kicsi, könnyű, ~12 órát bír, csak a 17k-s árat sokallom érte... ezért próbálkoztam volna a meglévő telefonokkal.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
Somatom
veterán
válasz tordaitibi #38981 üzenetére
Ezt most muszáj? Akassz rá egy fülest, streamelj rá, hogy legyen hangja (mert bluetooth perifériaként nem fog működni) és úgy nézd meg az akkuidőt. Amúgy is fölösleges ez a méregetés, mert ki nézi 20 + órán át a TV -t? Én arra utaltam, hogy egy ilyen Sony BT füles bőven kiszolgálja az otthoni TV -zés napi időintervallumát. Azért tudom, mert a szobámban hangszóró nélküli monitort használok és ilyen fülest hozzá.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van egy Huawei P9 Lite telefonom. Nem tudom mennyire köthető hozzá, de a probléma a következő:
Beragadnak az ikonoknál található értesítési mennyiséget jelző számok.
Eddig a reddit appnál volt ilyen, most már a viber-nél is.
Újraindítás nem segít, cache törlés nem segít. Ha újratelepítem az appot, akkor jó lesz egészen addig, míg nem kapok egy értesítést, mert akkor az megint odaragad.
Mit tudnék csinálni? -
Tikakukac
titán
Hali.
Problémám amire kéne megoldás:
Lesz egy szép nagy flotta telefonom, amikben fog csücsülni 1-1 SIM kari. Ez a kari fogja ellátni mobilnettel a telókat. Ezen felül fog rajtuk futni egy saját fejlesztésű app.
Ennyi. Milyen módokkal/programokkal lehet úgy lekorlátozni egy telefont most 9.0-ás Androidon, hogy semmi, de semmi se fusson róla vagy lehessen bütykölni, csakis kizárólag ez az app mobilnettel támogatva?
Köszi a tippeket
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Ennyi telóra sok lesz a liszensz. Gyerek módot néztem ki pl. Tehát ilyen szinten is elég a dolog. A lényeg, hogy a szabad netezést és facebook/youtube blabla, tehát ne tudjon olyat a kedves user, hogy lenyírja a mobilnetet vagy elkeféli facséval az időt
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
0ttó
tag
Üdv mindenkinek,
Android 9-en hogyan érhető el az, hogy a lezárt kijelzőn csak SMS érkezésekor és nem fogadott hívás esetén jelenjen meg értesítés, és csak ezekről?Órát, más programok visszajelzését, USB kapcsolat meglétét, program frissíthetőségéről infót, akku töltöttségi szintet stb. ne jelenítsen meg.
Tele van számomra szükségtelen adatokkal a lezárt képernyő.
Csak akkor világítson vagy villogjon, ha történt valami, ne pedig állandóan.
Kikapcsolni ki lehet az állandó megjelenítést lezárt képernyő esetén, de vagy minden látszik vagy semmi.Az akkut is eszi, meg így kényelmetlen használni is, mert mindig böngészgetni kell, hogy mi az új értesítés a sokk között.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Az adott értesítést elhúzod balra, és ott a fogaskerék (mindegyik, nem látni kívánt értesítést) vagy ha a gyártód kiherélte az OS-t, akkor a Beállítások/Üzenet(központ?) (vagy mittomén, hogy hívják magyarul, de valami hasonló lesz), menüben tudod alkalmazásonként szabályozni, hogy jeleníthessen-e meg a lock screenen üzenetet. Ha a gyártód idióta/köcsög, akkor bizonyos programokét (vagy azokból adott típusút) nem tudod letiltani/állítani (pl. Xiaomi).
The only real valuable thing is intuition.
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Android 9 rendszeren...
Arra lettem figyelmes, hogy a Google Drive appon keresztül megnyitva egy MS office formátumú fájlt (tök mindegy milyet), azt szerkesztem, mentem, de mégsem menti el a dolgokat benne.
Megnyitom gépen, és nincs semmi az előző szerkesztett állapotból.Másik észrevétel: Nem a legfrisebb verzió jelenik meg egyes fájlokból, hanem hetekkel korábbi.
Mi a túró lehet a gunbanc oka?
Már újra is telepítettem az appot, App és telo cahce is törölve.
Google adatok szinkronizálásánál próbáltam a Docs, Sheets appokat kivenni, betenni a szinkronizálásba, de semmit nem változtat a helyzeten.
A Drive futhat háttérben is, és háttér adatok is engedélyezve vannak hozzá. -
envagyok
veterán
Van egy Xperia tablet z tabletem, ami mostanában kezd szarakodni, most utoljára újraindult, és azóta nem bootol be, csak a hullámzó xperia boot logó megy.
Olvastam, hogy van egy 15 sec adb installer program, ami felrakja a fastboot és adb programot, valamint a drivereket a pc-re.
Sajnos nekem nem akar működni a telepítés, rendszergazda módban indítva jönnek a kérdések, hogy szeretném-e telepíteni, stb, de 0 file-t másol, és a drivert sem rakja fel.
Windows 10 64 bit utolsó van a gépen.
Találkozott már valaki ilyen gonddal? Mi lehet a probléma? -
crok
Topikgazda
válasz SunMount3r #38996 üzenetére
Azt kell megnézned, hogy beérkezik-e a discovery egyáltalán - ha igen akkor a box-on nem fut a service rendesen, vagyis akkor az a box hibája (szolgáltatás fut-e egyáltalán, lehet le kell jelentened majd hibára a ROM-ot). Ha meg se érkezik akkor hálózat. Utána lehet továbbmenni..
-
mirci18
addikt
Sziasztok két androidos eszköz problémával állok szemben remélem tudtok segíteni.
Az egyik egy Samsung Galaxy 7582.
Ha töltőre dugom elindul a telefon de a kezdeti képernyőnél tovább nem megy ahol a bal felső sarokban egy piros felkiáltójel is látható.
Hard resetelni nem tudom.A másik problémás eszköz egy tablet. Egy Navon Platinum 10 3G bekapcsoláskor kér egy email címet az androidos fiókhoz.
Be is írom az eddig használtat de a gép utána tulajdonosi fiókot kér.
Azt amivel regisztrálva lett.
Hard resetelni ezt a gépet sem tudom mert azt írja rá hogy nincs parancs.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
zsoltip
őstag
válasz WhiteWalker #38994 üzenetére
People van kivéve. Meg most a Docs, Sheets, Slides... De mint említettem nem változtatott a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest