Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli_2010

    tag

    Sziasztok!
    Note2, 3,5 éves, "gyári" T-s 4.4.2 ROM. Mostanában nem raktam fel új appokat. A következő hiba jött elő egy hívás után: "A(z) com.android.phone folyamat leállt". Azóta ez az üzenet 2 mp-enként kijön, a leokézások között tudok csak valamit próbálkozni, míg újra nem indul. "Az Internet leállt" és "Az Üzenetek leállt" hibaüzenet is mindig bejön, de csak egyszer, azokat nem indítgatja újra el a rendszer...
    Ha benne van a SIM, akkor gyak. folyamatos reboot van. SIM nélkül, kis trükkel lelőve a hibaüzenetet egyébként működik a teló, de se WiFi-t semmit sem kapcsolhatok be, mert újraindul.
    Pl. tegnap fotózni tudtam órákig, névjegyzéket meg tudom nézni stb.
    Root-olt. Van Titanium-Backup, egy hónapos mentéssel, de a TB nem indul el, csak az "Alkalmazások keresése" pörög benne végtelenül. De az ES Explorerből (+csomagtelepítő) mégis tudok mentett appokat telepíteni, de mindig csak azt írja ki: "X Az alkalmazás nincs telepítve." (de ettől legalább a folyamatos hibaüzenet megszűnik, ha a com.android.phone mentését így rátelepítem)
    Cache Wipe volt, Dalvik-cache törlés is, kétszer is.
    (appokat leállítottam, fölöslegeseket töröltem, eddig semmi...)

    Mi lenne a megoldás, lehetőleg factory reset nélkül? ROM-ot újrahúzni? Akkor megmaradnak az adatok? Vagy a TB-ből mindent vissza tudok rakni utána?

Új hozzászólás Aktív témák