Új hozzászólás Aktív témák

  • paolinho

    őstag

    válasz paolinho #70186 üzenetére

    Úgy néz ki, hogy a Dolphin az Operával ellentétben olvashatóan normális méretben jeleníti meg a betöltött oldalt full HD felbontásnál is, úgy hogy +1 neki, cseréltem rá a böngészőt.

    Más. Telefoncsere okán átköltöztettem az addig használt alkalmazásaimat Titanium Backup-pal, és gondoltam, hogy akkor az új alkalmazásokat hozzácsapva, plusz a nem használtakat kitakarítva mentek egy újat vele. Előtte azonban eltávolítottam a korábbi mentett állományt (hiba volt), mert most nem enged menteni a TB újat azzal a szöveggel, hogy " A TB telepítés megszakadt, nem áll rendelkezésre elegendő szabad tárhely"
    Az új teló (THL 5000) 2 Gb Ram-mal bír, plusz tettem bele a meglévő 16 Gb ROM mellé egy 32 Gb-os kártyát egy rakat szabad hellyel.
    A TB szerint mutatott adatok:
    Rendszer ROM 825 MB (184 MB szabad)
    Belső: 4,12 GB (2,05 GB szabad)
    SD kártya: 31,4 GB (7,60 GB szabad)
    külső SD kártya:10,4 GB (10,4 GB szabad)

    Erre van valami megoldás esetleg? Honnan és mit kellene eltávolítani, hogy elég helye legyen a proginak menten? Mert azért sosem lehet tudni alapon, nem ártana, ha lehetne egy TB-mentésem.

    (Mondjuk az egy kicsit fura, hogy a TB a teló ROM-ját külső SD kártyának látja, míg a memkari az SD kártya, de ez részletkérdés.)

    Köszi előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák