Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Az FTP-szerveres(ek) csak úgy működik/működnek, ha a tab egy már működő wifi-n van rajta, nem pedig, mikor a tablet maga egy access point. Ezért kérdeztem. Vagy valamit rosszul csinálok. Vagy nyugodtan nyomassam a zseb-routeren keresztül? Ha működik az AP-os megoldás is, azt szívesebben választom. Úgy nem kell mindig jelen lennie routernek. Persze, ha az nem megy, akkor marad a routeres.
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
törölt tag
Nem. Az FTP IP -k és portok között működik. Az Acces Point is csak egy IP. Ugyanúgy, mint ha egy USB -s routerbe bedugnál egy tárat, és futtatnál a routeren egy FTP szervert. Azt ugyanúgy a router belső IP -jén érnéd el, függetlenül attól, hogy egyben ő a DHCP szerver is, tehát tőle kap IP -t minden kliens.
-
air
nagyúr
válasz #79335424 #68604 üzenetére
Szerintem ezt a hálózatos, IP-s, AP-s dolgot most már zárjuk le itt!
Kedves Teo!
Ha ebben a témában még van ami nem világos, akkor légy kedves a megfelelő fórumban utánanézni!
A kapcsolódáshoz szükséges alkalmazások körére pedig már több tanácsot is kaptál.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
teo77
őstag
válasz #79335424 #68607 üzenetére
Pacsi, Somatom!
Részben igazat adok, air, viszont nekem valóban egy app kell az access pointos másolásra. És ugyancsak viszont az Access Pointos másolás művelet alkalmazásáról beszélünk. És megegyszer, részben igazad van. De ez a téma annyira nem specifikus minden pontjánál, hogy ne érintsen egyszerre más területeket is. Nem kívánom ragozni a dolgot, már csak egy appot keresek erre.
Ja, más: működik a routeren keresztül való fájlok mozgatása, adatforgalom növelés nélkül! Persze, ez logikusnak tűnt, de mint tudjuk, a puding próbája az evés. Köszönöm szépen a jótanácsokat ezen témában is! Somatom, Air és a többiek![ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz szabonagyur #68595 üzenetére
Notepad+. Nem használtam, úgyhogy nincs vele tapasztalatom (az appsales nemrég dobta a leárazott cuccok között és innen emlékeztem rá).
-
canniball
nagyúr
Keresnék olyan jegyzetelő alkalmazást, amiben több jegyzet hozható létre és az egyes jegyzeteknél külön-külön beállítható, hogy azt akarom-e szinkronizálni vagy sem; a szinkronizált jegyzeteket pedig szeretném több eszközön is elérni, ha PC-ről is elérhetem/szerkeszthetem őket az plusz pont (de nem feltétlenül kitétel). Létezik ilyen?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
félisten
-
teo77
őstag
Egyébként én nem is szándékoztam kiterni AP-s részletekre, csak alkalmazni szeretném. Bocsi az "air"-ért! Ez engem (is) zavarna
[ Szerkesztve ]
-
pedro7
tag
Egy Android 4.2.2-n hogy lehet megoldani, hogy két felhasználói profil legyen ?
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Anyukám kapott egy okostelefont, és a rajta lévő Fb alkalmazással van problémája: Ha lefrissíti az appot, akkor a timeline részen csak azokat a bejegyzéseket látja, amiket ő megosztott, azokat nem, amikre esetleg ő feliratkozott. És ez persze csak a mobilos appra igaz, mert ha notiján megnézzük, akkor ott minden látható az idővonalán.
Megpróbáltuk azt is, hogy feltelepítettünk két másik FB alkalmazást, de abból az egyikbe még csak bejelentkezni sem sikerült (rossz az alkalmazás, mások is írták), a másik pedig ugyanazt produkálja, mint a telefonon lévő beépített alkalmazás.
Van valakinek ötlete esetleg?
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
gyuszmó
őstag
És esetleg egy olyan progi amivel pl 1gb cuccot tudok wifin átküldeni, nem egy év alatt mem karira, úgy hogy nincs rootolva a tab ?
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
scream
veterán
válasz szabonagyur #68611 üzenetére
Galaxy Apps-ban Tab-hoz nincsenek ott listázva az alkalmazások az S Pen-hez?
Amúgy pl AutoDesk SketchBook (Pro), Papyrus, Notepad+, GNote, Quill, Handy Note (Pro). Én ezeket használom Note 2-n S Pen-nel.
Illetve amit még nem vettem meg, de már rég gondolkozom rajta: LectureNotes, bár ez inkább jegyzetelős.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
pedro7
tag
-
scream
veterán
válasz pedro7 #68620 üzenetére
Én sajnos nem találtam ilyen külső programot, 4.2-es droidtól elvileg támogatott ez tableteken, de van olyan gyártó, aki kivette belőle és nagy eséllyel csak akkor valósítható ez meg, ha alapból tudja a ROM.
Esetleg még kereshetsz NeedRom-on hozzá olyan ROM-ot, ami tudja ezt, hátha van.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz #79335424 #68599 üzenetére
Ez elméletben mind szép és jó. A probléma a gyakorlattal van, hiszen ha a telefon csak a G-s WiFi-t is használja, akkor se 1-1,5 MByte-tal kellene másolnia másodpercenként. A gép CAT5.E-s (1000 Mbps) UTP kábellel van rákötve a router-re, tehát az nem lehet szűk keresztmetszet. Ha közvetlenül kötöm a gépre WiFi-vel, akkor sincs nagyobb sebesség.
-
törölt tag
Tudod jól, hogy a wifis átvitelt nagyon sok dolog befolyásolja. Az S2 -vel, ha megfeszültem, akkor sem tudtam 5MB/s fölé menni. Ez a kínai kütyü is ennyit tud, egészen addig, amíg át nem váltok 5GHz -re. Ebben AC -s modul van, ami ezen a frekvencián érvényesül. Sajnos, nekem csak N -es a routerem, de így is hozza a 10MB/s -t. De a közvetlen átvitel nem a sebesség miatt hasznos. Olyankor jön jól, amikor nincs router és úgy kéne adatot átvinni.
-
Carline
őstag
Problémám van a Titanium Backup programmal.
Elég sokat romolok a telefonnal és épp ezért most CM12 Lollipop alatt használnám a visszaállítás funkcióját, de az alkalmazást nem tudja visszaállítani, csak vár amíg ki nem lövöm.
Ha a playről vagy apk backup programmal visszaállítom az alkalmazást és azután csak az alkalmazás adatait választom ki úgy vissza tudja a TiBa állítani és végeredményben működnek így a programok, de nem ez lenne a cél.
Azt szeretném, hogy a fenti program ugyanúgy csinálja meg a visszaállításokat, mint eddig mindig.
A playről frissített jelenleg legfrissebb 6.3.0.2 verzió van fenn.
Mi lehet a gondja?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Már jó régóta használom a Runtastic Road Bike ingyenes verzióját és most eljutottam odáig, hogy megkérdezzem tőletek, hogy vajon mitől ilyen "darabos" és pontatlan egy-egy túra után.
Feltöltöttem egy képet is, itt 4 különböző túráról van kivágva egy-egy szakasz. Látszik, hogy sok helyen, mintha megszakadna, de nem tudom mitől. Próbáltam két különböző telefonnal, rövidebb/hosszabb tekeréskor és belvárosban/külvárosban is előfordul.
Függhet ez valami beállítástól? Vagy azért lehet ilyen, mert nem a fizetőset használom?
Szerintetek mit tehetek ez ellen?Köszi előre is ötleteiteket!
-
Rimuru
veterán
válasz attiati #68623 üzenetére
Ezt tesztelni kéne, vagy keresni egy tesztet. Szerintem hasonló mértékű, esetleg akkor van eltérés ha mondjuk mást is tömörítve kapsz meg Opera Browser alatt amit már nem építettek bele a Classic-ba. Kompatibilitás miatt inkább az újabbat használnám.
Vigyázat, csalok!
-
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Samsung Gala S Duom van, a főoldalon az üres oldalakt hogy tudom törölni? Az ikonjaim és a wid.jeim csak két oldalt foglalnak el, a többi nem kell! Köszi!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
attiati
veterán
válasz Rimuru #68635 üzenetére
én is azt használnám, de képtelenség. Állítólag már kevés a telefonom az Opera Browserhez, amit nehezen tudok elfogadni. (Motorola Atrix 2).
Lehetséges?
Másnál nem akad?
Kb 1-2 hónapja összeomlik rendszeresen. A legutóbbi frissítés nem omlik össze, de legalább percenként megakad 5 másodpercekre.Az opera mini és a classic meg simán elfut.
-
air
nagyúr
válasz attiati #68640 üzenetére
Az SP-men a Classicban 5-6 fül között simán tudok váltogatni, míg a simában már 2 fül ide-oda váltása esetén is újratölti az oldalakat.
Ráadásul ha bekapcsolod az adattömörítést (rally mód), akkor nem lehet agentet váltani, nem megy az újratördelés és még ki tudja mi nem.
Hogy a Classic turbója van-e olyan hatékony, mint az újban a rally mód, azt nem tudom, de például az Opera Link sem működik az újban, még mindig.
Szerintem gyorsaságban sem veri a sima a Classicot. Igazából egy érvet sem tudnék mondani, hogy miben jobb az új, és egyáltalán miért van fent a telefonomon a Classic mellet.
(A Mini az egy teljesen más tészta, igazából nem is böngésző, csak egy megjelenítő.)Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Carline
őstag
Gondoltam én is erre.
Lementettem egy külön könyvtárba csak lollipopos app+data-t és azt sem tudja visszaállítani.
Eddig bármilyen verziók között tudtam használni, most kk- lp kifog rajta valamiért.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
saelin
veterán
Tudna segíteni valaki a lightning launcherrel kapcsolatban? Az ingyenes verzióban meg lehet adni, hogy a home gomb megnyomásakor melyik asztalra ugorjon a képernyő? Pl hogy ne a középső legyen a kezdőképernyő, hanem a mellette lévő.
Nagyon jó ez a launcher. Össz-vissz 7-10MB ramot fogyaszt csak. Eddig kerültem, mert bonyolultnak tűnt, de hogy felélesszem a régi Samsung telefonom adtam neki egy esélyt. Annyira megtetszett, hogy lehet megy tabletra is, csak a kérdésben taglaltakat nem tudtam megoldani... Remélem más is használja.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
unravel
őstag
Heló,
Hogyan tudhatnám meg biztosra, hogy melyik IP-t kapta egy adott android a routertől?
¯\_(ツ)_/¯
-
saelin
veterán
válasz darvinya #68645 üzenetére
Ilyen beállítás nincs benne. Akkor csinál meg egy asztalt, ha van rajta ikon, mert végtelen számú asztal van. Csak be lehet állítani, hogy hagyományos jobbra-balra váltsa a képernyőket stb. Nem éppen úgy működik, mint a többi launcher.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
LógaGéza
veterán
Nem igaz, hogy az iOS tudja (néha), Androidra meg nincs ilyen app
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest