Új hozzászólás Aktív témák

  • nyuszi123456

    aktív tag

    válasz max-11 #61936 üzenetére

    Az OpenOffice már megjelent full verzióban Androidra. AOO néven letölthető a Play áruházból, ingyenes, és gyakori supportot kap. Kicsit ügyifogyi felületet eszeltek ki hozzá, de maga a program változtatás nélkül ugyanaz, mint ami pc-n fut. Szerintem ez a legteljesebb irodai lehetőség (amíg a Microsoft és az Acrobat ki nem adja a teljes office verzióját Android alá).

    Minden működik, fullos. Bluetooth billentyűzettel még a gyorsgombok is ugyanazok, pl file megnyitáshoz a Ctrl+o. Ha makrót akartam rögzíteni, végül sosem rögzítette el. Ha bármi kedvéért kilépsz az AOO-ból, akkor előtte érdemes menteni, mert nem tud visszaugrani nyitott fájlra. Olyankor újra betölti az egész programot.

    Egy malomban őrlünk. Speciális helyzetben vagyok, mert egy 800x480 Windows XP csodát cseréltem le egy 800x480 Androidra. Külméretben is ugyanaz a kettő, a droid vékonyabb. Komoly munkára egyértelműen az asztali környezetet biztosító Windows-t javasolnám. A megrendelők asztali környezetben sem tolerálják az OpenOffice-t. (Az asztali környezetnek már 100%-ban megfelel az Android OpenOffice, ha esetleg neked mégis elég. -- Mellesleg ez egy hihetetlen nagy előrelépés a mobivilágban. Senki nem gondolta volna egy éve, hogy sikerül.)

    [ Szerkesztve ]

    A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

Új hozzászólás Aktív témák