Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz n@p@lm #34673 üzenetére

    Miért is engedné? Megváltozott?

    Én azonnal kikapcsoltatom a hangpostát, utálom, az átirányitásnál nem a hangpostára kell beállitani, hanem egyéb számra.

    Szerintem nincs (és nem is igen lehet) egy sim kártyás telefonnal szoftveresen átirányitani. Gondold el, hogy ha nincs hivásvárakoztatás, akkor csak 1 beszélgetés lehet aktiv, ha van, akkor kapcsolgatni tudsz a két hivás között, tehát a szoftveres átirányitás nem lenne más mint egy konferenciabeszélgetés, amiből te tulajdonképpen kilépsz amikor leteszed! Viszont ha nem ingyenes az átirányitás, akkor csúnyán kitolhatsz magaddal, mert a konferenciabeszégetés amiből kiléptél, te már nem tudod megszakitani semmilyen módon ! A számla meg meglepő lehet... 2 simes telefonnal szoftveresen is megoldható, de akkor ingyenes átirányitás elfelejtve.

    15 évvel ezelőtt volt ismerősöm aki a W900nál dolgozott, akkor nekik még minden beszélgetés korlátlanul ingyen volt. (na ja, az én 130 ft-os percdijamból futotta). Ha sokat kellett beszélnem a testvéremmel, akkor felhivtam, ő visszahivott mindkettőnket, majd kilépett a beszélgetésből, mi meg akár órákig beszéhettünk ingyen...

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák