Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Norberto666 #26650 üzenetére
Semmivel sem, vagyis Root kell hozzá
De ahol az "Album" -nál az adatokat törölted, "Beállítások / Alkalmazások / Mind" ha rányomsz valamelyik alkalmazásra akkor van "Letiltás" lehetőség !!!iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
fatal`
titán
PowerAMP is.
(#26629) Tyer: A PP is pénzbe kerül, ha nem warezolsz...
(#26633) R19: Ha mentésből rakod vissza, akkor nem jó. Újra kell telepíteni a programot is és az unlockert is a playről (a beállításait a programon belül ki lehet menteni az SDre és visszaállítani, így ez sem okoz problémát).
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Próbáltam rákeresni google-ban,de nem találok fórumot,ahol androidos telefonok problémáiról lehet kérdezgetni. Esetleg itt tud valaki olyat,ill. itt lehet feltenni olyan kérdéseket?
-
xenom0rph
őstag
-
Jazz
veterán
Az is egy megoldás lenne, ha telepítés előtt felajánlaná, hogy external storage. Vagy ha lenne erre egy program
De csak azt tudom állítani telefon settings-ben, hogy melyik legyen az alapértelmezett, amire auto települ. Belső memória, vagy teló memória.
free your mind
-
freemanone
addikt
Link2SD kezel több particiót is, nem tudom, hogy menne-e vele amit akarsz, mert már régóta nem kellett ilyennel foglalkoznom, de akkor én ezt használtam. SD kártyán csináltam egy ext3-as kissebb particiót az appoknak, és a többi maradt fat32, link2sd-vel pedig lehetett válogatni köztük, fat-ra is tudta tenni, de ext3-al gyorsabban reagáltak az appok, mondjuk az még htc magic volt. Egy próbát megérhet, hogy látja-e a kártyát. De ahogy írták ehez root jogosultság kell. Nem root explorer alkalmazás. Az csak egy jó file manager.
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Több megoldás is van a problémádra:
Az egyik a legstabilabb (működés szempontjából), hogy felcseréled a két SD-t (swap internal - external SD). Nem tudom milyen telefont és milyen ROM-ot használsz? Ez ügyben érdeklődj a telefonod topikjában.
A másik út a GL2SD vagy a Directory Bind.
(#26657) freemanone amit te javasolsz az akkor jó megoldás, ha az alkalmazásoknak kevés a tárhelye (/DATA/APP).
Jazz alkalmazásadatok problémájáról beszélt...Hogy később a keresővel megtalálható legyen: Internal SD, External SD, Directory Bind, GL2SD
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Jazz
veterán
válasz freemanone #26657 üzenetére
Rott jogosultság alap hogy van. Legmagasabb szintig. SuperUser, Super Su....
(#26658) stefi68: Spec telefont és rom-ot. A felcserélés biztos nem fog működni.
Az alkalmazásaim javarészt kicsik. Ezek maradhatnak a gyors internal/phone storage-en.
Azonban az már problémás ha ugyan erre a helyre akarunk besüríteni 1-2 több száz megás almalmazásokat, amik ráadásul még több száz megát töltenek le maguknak.Ezen alkalmazásokat lenne nagyon jó átmozgatni external storage-re, foglalják a helyet ott. Vagy eleve oda telepíteni.
A linkelt appok melyiket tudják ezek közül? Átmozgat, vagy be is lehet állítani hogy oda települjön egyből?
Thx!
free your mind
-
LonGleY
veterán
-
xenom0rph
őstag
Létezik olyan galéria alkalmazás mint ami az iOS-ban van? Hogy minden képet egyszerre mutat, nem pedig mappákra lebontva nyithatóak meg a képek.
Jelenleg quickpicet használok, az nem tudja ezt.halahala
-
zolka95
őstag
Zplayerben hogy lehet beállítani a fontokat?
Letöltöttem a fontokat, telepítettem, de nem jöttem rá, hogy kell.
A fenti szöveg betűtípusát lehet ezzel szerkeszteni vagy mást is?Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
stefi68
addikt
Nem tudom a spec. telefon és ROM mit takar, de pont a "főzött" ROM-oknál elterjedtebb megoldás, hogy van esetleg internal/external swap.
Nálunk a CM9-ben legalábbis volt erre lehetőség.
Egyébként meg a vold.fstab fájlban kellett csak a két SD mount-ot felcserélni és újraindítás után már a külső SD lett a belső tárhely.A két linkelt program csak áthelyezni tud, a későbbi telepítések továbbra is a belső tárhelyre történnek.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
xenom0rph
őstag
válasz LonGleY #26667 üzenetére
Megtaláltam a gyári galériában azt a beállítást, ahol mutat mindent egyszerre. De több problémám is van ezzel az alkalmazással :
-Nincs vertikális görgetés, csak horizontális
-Minden a telefonon lévő képről, bélyegképet csinál, azaz, ha nekem van 700mb-nyi képem, akkor ahhoz a 700 megahoz még csinál közel megegyező méretű bélyegképet.. Ezért ettől a programtól szabadulnék és valami külső programmal helyettesítenémhalahala
-
LonGleY
veterán
válasz xenom0rph #26671 üzenetére
Más galériaapp is generál thumbnaileket, azt nem kerülheted el. Esetleg olyan van, ami a bélyegképeket törli, ha kilépsz, de ezt a cache-t takarítóprogival is tudod törölni (aztán győzd kivárni a következő indítást.. :]). Csak akkor lesz megegyező méretű a thumbnail adagod, ha a képek egyébként is picik (és ezek szerint több ezer darabról van szó, ha ilyenből van 700 megányid). A nagy képekből készült thumbnailek viszont az eredeti mérethez viszonyítva kicsik.
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Jelenleg 449 különböző méretű kép található a telefonomon, ezekhez csinált 400 megányi bélyegképet a rendszer, ezt csak én sokallom?
halahala
-
stickermajom
addikt
Üdv!
Olyan a gyárihoz hasonló "telefon lezáró" programot keresek mellyel minden funkció csak egy bizonyos kód megadása után lenne használható. A gyárival az a probléma, hogy kikapcsolni engedi a telefont.
Előre is köszönöm!
-
-
LyonnaisFan1
őstag
Űdv! Van olyan időjárásos app (lehetőleg ingyenes), aminél több város időjárásól tudok kitenni widgetet (Például Miskolc és Debrecen), viszonylag kevés ramot fogyaszt, és pontos is?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LonGleY
veterán
válasz LyonnaisFan1 #26680 üzenetére
Az Aix pl. ilyen, ha elég a 24 órás előrejelzés.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz LonGleY #26681 üzenetére
Nem rossz! Köszönöm! Most a World Weather Clock Widgetet használom, de valami újat kipróbálnék
A kommentek alapján nagyon megbízható, megér egy kipróbálástAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #26680 üzenetére
Eye in sky Weather tudja. Elég egy widgetet kirakni, mert lapozható, így több várost is be tudsz rajta állítani, ikonjai is könnyen cserélhetőek.
-
LonGleY
veterán
válasz LyonnaisFan1 #26682 üzenetére
Nekem ez az egyik alapvető, az esőre való esélyt szépen lehet látni, átlátszóságot is be lehet állítani, és keveset eszik.
A másik a kissé öregecske Palmary Weather Premium, ha pár napos előrejelzés kell, de annak nem használom a widgetjét. Az előnye, ami fontos volt számomra, hogy tényleg nem indul automatikusan, ha kikapcsolom az automatikus frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LonGleY
veterán
válasz LyonnaisFan1 #26685 üzenetére
Annál a hozzászólásokat viszont alá tudom támasztani, nálam se töltött be a widget.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz LonGleY #26684 üzenetére
"Nekem ez az egyik alapvető, az esőre való esélyt szépen lehet látni, átlátszóságot is be lehet állítani, és keveset eszik."
Jaja
"A másik a kissé öregecske Palmary Weather Premium,"
Köszönöm a Palmary Weathert is
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
half333
őstag
Mivel lehet kikapcsolni bizonyos app-okat,h ne fussanak háttérben,csak ha én indítom?
-
half333
őstag
Próbáltam,de ugyanúgy elindultak!
-
neo-geo
aktív tag
Ez jó ötlet lenne, de max 30 perc a képernyő elalvás funkcióm, meg ugye akkor a zsebben össze vissza nyomkodja magát a teló. Végül is nekem egy olyan progi kellene, ami GPS jel segítségével tudná, hogy mennyit tekertem, adatokat, mi egymást, és esetleg mutatná a térképen is. Nálam nem igen, mert a Mapson ha bepozicionált a GPS, és kikapcsolt a kijelző, utána ha újra élesztettem a képernyőt, a GPS újra kezdte keresni a helyem, és a térképen sem ott mutatott ahol lennem kellett volna!
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Norberto666
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy Xperia L-en oldalt van egy gomb aminek be kellene hoznia a kamerát!
Valami oknal fogva tegnap óta nem reagál rá a kamera!!!
Valaki segitsen!!Előre is köszönöm a sgítséget!!
-
MODERÁTOR
válasz Norberto666 #26696 üzenetére
A kamera gombra gondolsz?
Nem állítottál el valamit a beállításokban? Ha megnyitod a kamerát, annak a beállításaiban lennie kell valahol, hogy mi történjen, ha hosszan nyomod lezárt képernyőnél a kamera gombot. Ott jól van beállítva?Vagy ha elindítod a kamera alkalmazást, ott már tudod használni magát a gombot, tudsz vele exponálni? Mert ha már így sem működik, akkor nagy valószínűséggel hardveres hiba.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Norberto666 #26696 üzenetére
És a topikjában kérdezted esetleg?
Xperia L -
half333
őstag
létezik olyan ram Swap program,ami működik gyári kernelen is?
-
gyuszmó
őstag
Használ vki Navitelt ?
Segítség kellene priviben
köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest