Új hozzászólás Aktív témák

  • joelke HU

    senior tag

    válasz Tökimanó #171501 üzenetére

    Azért finoman szólva is túlzás amit írsz. Látszik nem tudod, hogy valójában ezt hogyan is használjuk. Nálam speciál jó ha két-három havonta felüti valami ilyesmi gond a fejét. Jelzem amitől pár napja hangos a fórum az engem most nem érint. Megy gond nélkül. Igaz én csak mobilon meg tableten használom semmi különleges eszközön.

    Régebben akár évekig is ment és nem is törekedtem rá hogy mindig a legújabb legyen fent, mert működött az új funkciók meg nem érdekeltek.
    Nálam nincs kiesés, mert ha le is akad pár napra, akkor ott a Brave. Be tudok jelentkezni és fut lezárt képernyőn is reklám nélkül. De mivel az app sokkal kényelmesebb, mint a böngésző meg nem olyan fapados, ezért amikor feléled a revanced szépen visszamegyek rá.

    Egyáltalán nem kell annyi időt és energiát beletenni mint amit te itt szeretnél láttatni. Ha tényszerű akarsz lenni, akkor hajrá járj utána és teszteld magad és mondjuk egy félév használat után gyere vissza és add elő mennyi időt ment rá, hogy életben tartsd a programot aktív használat mellett. És az nem kifogás, hogy jaj neked van eredeti prémiumod. Mert ez egy kísérlet lesz, amit az nem befolyásol.

    Motorola G51

Új hozzászólás Aktív témák