Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz Chris Kiki #137258 üzenetére

    Volt-e bármi Play-en kívülről telepítve? Töröld.

    Volt-e bármi a közelmúltban telepítve? Töröld.

    Ez a "szürke csík" véletlen nem egy értesítés? Nem írod milyen telefon milyen ROM milyen rendszer de.. próbáld ki hogy ezt a "csíkot" hosszan nyomva tartod - akkor ha minden jól megy megjelenik pár plusz dolog, mint pl. egy fogaskerék ikon ami az értesítést megnyitó app tulajdonságaihoz vezet, akár törölhetnéd is azon melegében..

    A reklám megjelenése után appváltóban megnézed melyik app volt utoljára aktív.

    Play-ben három vonalas menü bal felső sarok > Alkalmazásaim > telepítettek > bal oldalon a rendezést állítsd ABC-ről utoljára használtra és lehet átnézni az első 4..5 appot.

    Véééletlenül.. esetleg.. nem talál valamelyik AdDetect app valamit?

    Google beállítások közt van olyan hogy új reklámazonosítót kérsz - kérj!
    Akkor ha valami hülyeségre feliratkoztál akkor "megszűnik" a gond..

    Chrome-ban vagy más böngészőben engedélyezted-e esetleg hogy weboldalak "frissítéseket" meg értesítéseket mutassanak? (Chrome -> Beállítások -> Weboldal beállítások -> minden oldal -> lehet nekiállni szétnézni és gyomlálni, meg még ahol az összes oldal menüpont van ott ez értesítések közt van-e olyan oldal ami enged értesítéseket és nem ismerős? Na, gyomlálni, gyomlálni, gyomlálni..)

    Ha a teljes ablakos Slot Machine egy webview weboldal hívás akkor az nem lesz egyszerű, de legalább a fenti pár dolgot nézd meg.

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák