Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #120750 üzenetére
Akkor van ilyen, ha egynél több billentyűzeted van.
Használj csak egyet, a többit töröld, kapcsold ki, akkor nem lesz látható.Xiaomi 13T
-
tomboy0013
veterán
válasz Viktor0610 #120751 üzenetére
LG billentyűzet van a Gboard mellett, de az alkalmazások között nincs így se tiltani se törölni nem tudom a gyárit...
-
w.miki
veterán
1/2 off, de nem tudom melyik topikba írjam:
Google névjegyek közül néhány nem jelenik meg a telefonon. Ez mitől lehet?
PC-n belépve a címtárban ott van az összes szám. De a Samsung J530 mégse mutatja mindet.
Pedig be van állítva, hogy csak a gmail fiókban lévő számokat mutassa, és rendszeresen szinkronizálja is a Címtárat. Most pl. 1 perccel ezelőtt.
Mégis vannak nevek, amik nem jelennek meg. Miért?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MODERÁTOR
válasz tomboy0013 #120752 üzenetére
A nyelv és bevitel részen tudod kivenni a jelölést az egyik mellől.
Xiaomi 13T
-
Urban Terror
tag
Tipp: engedélyezni kell a csoportok mutatását is a telefonban.
Legalábbis nekem iPhone-on volt ilyen problémám és kiderült, hogy a Gmail önhatalmúlag csoportokat hozott létre (asztali webes felületen meg is lehet nézni, hogy névjgyek x db, összes névjegy y db, nekem a 247-ből 223-at szinkronizált, 24 db pedig család, barátok, stb csoportokba volt osztva és nem jelent meg a telcsin ) és a leggyakrabban használt névjegyeket szétszortírozta, de ezeket a fiók szinkronizáció során a telefon alapértlmezetten figyelmen kívül hagyta. Szóval ezt érdemes megnézed, akár a webes felületen a csoportokból a nagy címjegyzékbe áthelyezve a kontaktokat is megoldás lehet.[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás vagy megoldás, ami a meglévő appokból kiolvassa a jelszavakat? Vannak olyanok amit elfelejtettem és nem is tudok újat kérni. Root van a készüléken!
Köszönöm!
-
IT user
tag
válasz huliganboy #120756 üzenetére
Az elég nagy baj lenne, ha létezne ilyen program!
-
tomboy0013
veterán
válasz Viktor0610 #120754 üzenetére
Sikerült! Köszönöm
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Gmailben be lehet-e állitani olyat,ha egy adott email cimröl kapok üzit,az ne a beérkezö mappába kerüljön,hanem az én általam elöre kiválasztottba! köszönöm![ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
Bozek
nagyúr
válasz Viktor0610 #120762 üzenetére
Azért ezzel csak óvatosan, mert nagyon oda kell figyelni, hogy milyen szűrőt használsz. Nekem néha még olyan leveleket is kiszűrt, amiknek nem sok közük volt a szűrőhöz.
-
MODERÁTOR
-
atike
nagyúr
válasz Viktor0610 #120762 üzenetére
De a szűrő "csak" címkéz, és nem rak át mappába, nem?
-
-
MODERÁTOR
-
atike
nagyúr
válasz Oldman2 #120767 üzenetére
Nekem nem kell...
Mondjuk az érdekes, hogy címkézni lehet, a bal oldalon megjelenő (beérkezett, elküldött, összes, spam, kuka, stb) alá be is kerül - mint egy virtuális mappa vagymi, amibe utána kézzel bele lehet rakni az adott levelet - "áthelyezés ide:" (eltűnik a beérkezettből, bekerül ebbe a nemmappába vagymi). Akkor miért nem lehet úgy szűrőt csinálni, hogy egyből bekerüljön a helyére...?
Ha jól sejtem az
állításkérdés is erre vonatkozott...[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
Kérdöjel helyett felkiálto sikerült..bocsánat! ☺️☺️☺️😀
GO Gunners!!!
-
darvinya
titán
Opera Béta feb. 2-i frissítésébe bekerült gyorshívó 2 fajta méret választó.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #120764 üzenetére
Jogos, a kérdés ezen részét nem olvastam. Nekem egy kicsit más szintű szűrőm volt anno. Igazából akkor van értelme a szűrőnek, nem egyetlen e-mail esetében.
kaciokos: Igazából elég csak levenni róla a Beérkezett üzenet címkét. Gyakorlatilag az archiválás is ezt csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
-
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #120782 üzenetére
Nem..azt kikapcsolni,hogy ne legyen bekapcsolva a törlés és a zárolás!
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
beg
veterán
válasz snooze #120783 üzenetére
Egyébbként csak a fiók hitelesítés után lehet törölni. Ezt nem kapcsolnám ki a helyedben, egyszer fog csak kelleni, de akkor életmentő lesz.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
snooze
veterán
-
beg
veterán
válasz snooze #120786 üzenetére
Alul a kapcsolódó cikkeknél keresd, vagy a Google support oldalon legyél egy kicsit önálló.
Droid 6, 7 és 8 esetén teljesen eltérően működik, szóval az sem mindegy.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kuksa90
őstag
Ööö... kipróbálom ezt a telefonkereső alkalmazást, de valamit nagyon rosszul csinálok.
Mire lehet használni pl a telefon csörgetése funkciót? Vakoknak kell, hogy hallják, ha a kezükben van a teló?»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #120790 üzenetére
Kattints rá a zárolás,törlés bekapcsolásra!nekem 7.0 van..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
-
MODERÁTOR
-
kuksa90
őstag
válasz kaciokos #120789 üzenetére
Másik telefont... azt hogyan? Arra még nem jöttem rá. A másik teló google acc-al jelentkezzek be?
(piszkálom még kicsit, de úgy látom, marad a Cerberus, amíg nincs telócsere...)szerk: viktor0610 : hogyan kattintsak az elveszett telón levő alkalmazásra?
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #120794 üzenetére
"A gomb "alaphelyzetbe állításához" ki kell kapcsolni az eszközkezelők közül a készülékkeresőt."
Ez hogyan,és hol van??☺️☺️☺️ Lehet tul késö van már a fejemnek..😁😁😁
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dolce Gusto
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest