Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
air
nagyúr
válasz NandorHUN #110846 üzenetére
Ennél azért kicsit több kell, hogy egy alkalmazás a topik által ajánlott legyen.
De ezt már többször kibeszéltük."Android olyan szinten átszabható vele"
Egy live wallpaper alkalmazás azért elég messze van attól, hogy az Androidot "olyan szinten" átszabja. Ahogy olvasom, ez inkább kicsit eye candy jellegű dolog, Android átszabásról szó sincs.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
csipuka
senior tag
válasz Tav-Csoves #110837 üzenetére
En megis a Maps-ot javaslom a lokacio megosztasra, mert a megosztott szemelyt ki lehet tenni a home screen-re, igy eleg csak rabokni, es megmutatja a lokaciojat. Ennel egyszerubb nincs.
-
veterán
válasz Constantin #110844 üzenetére
[link], szinte naponta jelez, hogy mik vannak ingyen vagy olcsóbban.
https://gamergep.hu/
-
WhiteWalker
nagyúr
Huh ez a Simple Pro eszméletlen jó mint Facebook alternatíva. Sokkal felhasználható barátabb , nagyon tetszik elsőre. Jobb eddig mint bármely más hasonló... - most ingyenes(!!) a pro verziója.
-
addikt
válasz WhiteWalker #110829 üzenetére
Inbox pro?
Nem is tudtam, hogy Google app-ok közül van, aminek sima és pro kiadása is létezik. Mondjuk nem találok ebből sem pro verziót most így rákeresve.
Nem másik hozzászólásra szerettél volna válaszolni? -
addikt
válasz WhiteWalker #110858 üzenetére
Akkor jól gondoltam.
-
1egaly
aktív tag
Melyik a legjobb launcher??
Annyi féle van, nem tudok dönteni....
Kösz a választ! -
MODERÁTOR
-
picur10
aktív tag
Ébresztő appot keresek. A legtöbben mindenféle nehezítés van, hogy le tudd lőni, nekem viszont valami olyan kellene, amit félálomban is egyszerűen ki tudom kapcsolni (elhúzom felette a kezem vagy ilyesmi)
Köszi! -
Somatom
veterán
-
Sziasztok. Jelenleg melyik alkalmazás tud olyat,.hogy windows programot futasson? Neten nem igazán talaltam olyat ami könnyen kezelhető. Vagy ha van bonyolultab megoldás az is jól jönne. Igazából csak egy tanulást elősegítő tesztet akarok felrakni.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
beg
veterán
válasz royalka #110875 üzenetére
Nagyon bizonytalan a működésük, de tégy ezzel egy próbát: ExaGear Strategies
Videó hozzá: [link][ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Köszönöm az infot meglesem
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
válasz Constantin #110844 üzenetére
Nálam fent van a Pushbullet, abban beállítható ennek az oldalnak a követése:
https://www.reddit.com/r/googleplaydeals/new/
Jóval több akció jelenik meg benne, mint az említett Appsales -ben!
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Van valami jó megoldás wifi-s fájlmegosztásra, ami működik android 6 alatt is?
Korábban az FTPServer-t használtam, de nem úgy néz ki hogy működik.Ami még nekem lényeges hogy ne legyen szarakvós. Tudjam használni simán Total Commanderből. (Pl FTP szerver, Windows hálózati meghajtóként)
-
Somatom
veterán
A hétvégén másoltam a telómról (A 6.0.1) egy Wines laptopon futó Total Commander -rel. A telómról adtam hotspotot, a laptop -pal csatlakoztam, és a teló belső hálós IP -jén indítottam Servers Ultimate pro -val egy FTP szervert. Nincs rootom, úgyhogy a 2121 -es porton futott a szerver. Ezt meg kellett adnom a TC -nek, mert abban a 21 az alapértelmezett.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
darvinya
titán
-
laleeee
őstag
válasz enginev3.0 #110886 üzenetére
Kár ,de ez a 3.5 majdnem perfect,neked nem ?
-
-
mzso
veterán
@(#110888) darvinya @(#110890) zhata
Kösz a tippeket.
-
Somatom
veterán
-
holozis_HUN
veterán
Na kipróbálnám a Nougat rendszert Redmi Note 4-en. Sajna szomorúan értesültem Somatom kollégától, hogy Nougatra nincs Xposed.
Én eddig Xposed modullal oldottam meg a Youtube Background módot, illetve reklámblokkolás (AdAway - sima root elég, e mellé volt egy MinMinGuard Xposed szükséges) külön YouTube Adway és esetlegesen Gravitybox.
Ami érdekel: Egyéb youtube background megoldás, illetve rekklámblokkolás AdAway mellett! Van valami ilyesmi? Ha lehet maradnék a gyári Youtube appnál, ezt szeretem, ezt szoktam meg. De ha esetleg van egyéb Youtube app, ami jól néz ki, gyors és stabil, és megy háttérben kíváncsian várom.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
szildavid90
aktív tag
Hogyan tudok olyan appot vásárolni a play áruházbol ami azt irja, hogy nem áll rendelkezésre az országomban? Köszi
-
beg
veterán
válasz szildavid90 #110894 üzenetére
Abból az országból kapjál ip-t huzamosan és legyen ottani címed a google fiókodban. Ha jól tudom ennyi.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Somatom
veterán
Hogy érted azt, hogy legyen ottani címed? Nekem semmilyen cím sincs a Google fiókomban. Miért épp a Magyar lehetőségeket kapom? 10 napja Németországban vagyok, német AldiTalkos kártyával lógok a neten, az AldiTalk alkalmazást szeretném telepíteni, de nem engedi.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
beg
veterán
-
S e t h
nagyúr
Mit kerestem most reggel a google play alkalmazást, mondom eltűnt.
Ja megváltozott az ikonja.
Biztosan sokat törték a fejüket meetingen milyen változások szükségesek.
Legyen új ikon!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok