Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takika14
aktív tag
Üdv Urak!
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlása előtt állok.
Feltételem lenne a:
-minimum 9-es képátló de nem bánnám ha 10 felett lenne.
-legalább 2GB ram
-32GB tárhely bővíthető lehetőséggel
-FullHD
-Wi-Fi is elég nem feltétel a mobilhálózat
-Főként film/sorozatok nézésére és netezésre kellene (720p/1080p)Körülbelül ezek a fontos kritériumok.
A rá szánt összeg maximum 100-110k lenne.
Előre is köszöntem!
-
Takika14
aktív tag
Nem igazán értelek. Ha az 50"os TV neked kevés miért nem veszel nagyobbat vagy esetleg projektort?!
Én például azért szeretnék egy 10es tabletet hogy sorozatot vagy 1-2 horrorfilmet amit párom nem szeret megnézzek rajta HDban plusz egy kis netezésre.
Érvelés:
-Hiába a 100-110k keret összeg, még egy TV-t hely hiány miatt nem fogok venni (van egy 109cm-es FHD stb..)
-Gép előtt nem fogok 2-3 órát görnyedni
-Laptopot ágyba nem viszek mert kényelmetlen
-Látványos és nagyszabású filmeket moziba nézzük mindigMivel nem 2 méterről nézném a tabletet így szerintem ezekre teljesen ideális lenne a hétköznapokban.
Ha van más ötleted ezek figyelembevételével akkor szívesen fogadom.
-
Takika14
aktív tag
Nos pont erre szerettem volna rávilágítani, azt írta a kolléga, hogy TVn kell nézni ha teheti az ember, de nem mindig legetséges hogy 50"es vagy nagyobb TVt vesz vagy akár projektort. Engem maximálisan kiszolgálnak a jelenlegi kütyük ilyen téren de mindenkinek más igényei vannak. Valaki csak 10es tabon tud filmet nézni valaki pedig nagy TVn.
Abban viszont egyet értünk hogy bármi amit közelről szugerálja az ember az rontja a látását!
-
Takika14
aktív tag
Emberek, két tabletről szeretnék véleményt kérni ha valaki ismeri/használta már egyik másikat.
Tisztában vagyok vele, hogy a kettő nem egy árszegmens viszont én a hw időtállóságára vagyok inkább kíváncsi, melyik állná meg a helyét 2 év múlva is minden téren kivéve játék, arra úgy sem használom.
A windowsos variánsnál mennyire zavaró az alacsonyabb felbontás?
Egyébként ha az Iconia 10es tablet erősebb lenne belsőleg akkor nem lenne kérdés melyiket választanám, viszont tartok tőle hogy túlságosan is gondolkodó lenne a masina egy idő után.
Ha van egyéb alternatíva valakinek akkor szívesen fogadom!
[ Szerkesztve ]
-
Takika14
aktív tag
válasz cidalain #71859 üzenetére
Igazság szerint mind a két platformot magaménak érzem viszont elsősorban fontos nekem az, hogy egy év múlva ne egy halott eszköz legyen a kezemben mind szoftver mind hardverileg. Persze tudom akkor vegyek 300kért olyan win tabletet ami erős viszont van erős laptopom de azt nem szeretném már magammal cipelni mindig főleg a felhasználási terület miatt amik a következők lennének az új készüléken:
-böngészés
-email
-fórum (jelenleg is telefonról írom ezt)
-sorozatnézés, 1-2 filmPlusz ami ezekhez szorosan kapcsolódik.
Van es Asus tablet a családban de annak 1.5-2 év után már lettek gondjai úgy hogy vigyázva volt rá.
A droid tab nekem pld nagyon tetszik külsőleg, megfelelő a felbontása, 2 giga is elég lenne nekem viszont a cpu/gpuról azt olvastam hogy kevéske már.
-
Takika14
aktív tag
válasz cidalain #71861 üzenetére
Ebben igazad van!
Akkor már csak az a kérdés maradt számomra hogy, az említett Acer Iconia 10 legyen vagy pedig egy Samsung Galaxy Tab A 10.1 legyen.
Itt is csak az a kérdés, hogy hardverileg mennyivel erősebb a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest