Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Panthera
őstag
válasz tjb007 #63681 üzenetére
Na, azóta egyszer sem indult már el...
Hülyeséget mondtam, egy másik rendszer telepítésre gondoltam (és ahhoz lehet hogy kell root, ha pl. szolgáltatós az eszköz, mint amilyen nekem is van - belekavarodtam egy kicsit).
Csak nem tudom, hogyan kellene ehhez másik romot keresni, ami valószínűleg fel is megy rá.[ Szerkesztve ]
-
csendes
őstag
válasz tjb007 #63712 üzenetére
Passzív hűtés mellett az összes Bay- és Cherry Trail-es modellnél ez van/volt/lesz a helyzet.
Elvileg a Cherry Trail (Z8XXX) SDP csak 2W, a Bay Trail (Z373X) SDP 2,2W.
Z373X-ös TV dobozoknál, stickeknél az volt a tapasztalat, hogy hűtőborda beépítés után passzív hűtéssel is megbízhatóan működtek [link], bár volt aki ventillátort is beépített. Tableteknél is a hűtés hűtőbordákkal, hőpasztával, részleges fémborítással sokat javítható, vagyis lehetnek különbségek az egyes típusok között.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Hyacinto
tag
válasz tjb007 #63712 üzenetére
Köszönöm az ismét gyors választ !
Próbáltam a gyári visszaállítást, de nem reagál rá semmit, pedig már annyira nyomom a kijelzőt, hogy majd átszakad a gép . A biztonsági mentést elkezdi, de mire az érdemi munka megindulna megint csak kikapcsol, majd újra be . Valamiféle vírusba botlottam? Teljesen olyan, mintha nem engedné a gyári visszaállítást.
Ahhoz, hogy újratelepítsem az egészet, nem kéne rootolni? Na meg kéne hozzá egy firmware is... Az egésznek az lesz a vége, hogy beviszem a T-hez (bár érdekes, hogy egy hónapja járt le a gari és elkezd rosszalkodni) hátha ott tudnak neki hatni valamit, vagy egyéb ötlet/ hely a szervizeltetésre?
[ Szerkesztve ]
Hiába no, nem igazán értek a hardwerekhez. (És a szoftwerekhez sem...)
-
csibusz0314
aktív tag
válasz tjb007 #63720 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ahogy elnézegetem amúgy, akkor az Alcot, ami mindenhol megállja a helyét, de ugye nem olyan nagy márka, mint pl egy Asus memopad. Viszont az Alcornál helyén van a belső tárhely is, a felbontás is, a ram is, és a proci is. Kamera sem rossz. Mindegyik másiknál valami kicsit alulmarad.
Ő ezt nézte ki:
Samu
De akkor inkább már az Alcor. -
Hyacinto
tag
válasz tjb007 #63723 üzenetére
Ismételten köszönöm a gyors választ, azt pedig külön köszönöm, hogy nem koppintottál az orromra a szervizpontok kérdésében, hogy a Google a barátom, pedig jogos lett volna . Van is egy szervizpont a közelben, a jövő héten meg is látogatom, majd beszámolok a fejleményekről.
Hiába no, nem igazán értek a hardwerekhez. (És a szoftwerekhez sem...)
-
Sur1G
aktív tag
-
Tangerine
senior tag
-
uvegtigris22
csendes tag
válasz tjb007 #63847 üzenetére
Szia!Koszi a valaszt!Gondolom a toltesvezerlot is csak szakszervizben tudnak megnezni?Az uj tabla pcre szant osszeg igazabol nem szamit!Lehet draga is(100ezer)vagy meg tobb is,de a lenyeg az lenne,h ar ertek aranyban megerje!Szoval nem a legujabbat szeretnem megvasarolni,mert annak esni fog az ara,hanem aminek mar "beallt" az ara es azt monddjatok,h jo kis masina!Koszi👍
-
Wucky
senior tag
válasz tjb007 #63857 üzenetére
Jó. Teendő? Vagy mindenképp szerviz?
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tjb007 #63885 üzenetére
Köszi, akkor gyomlálok. Mondjuk a játékait ne merem, elválik, ha lenullázom. Viccet félretéve Comodo-t tetem fel, de az minden tisztának mond. Ami nem lehet, mert nem hiszem, hogy normális, hogy a lockscreen után egyből reklám fogad.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Tangerine
senior tag
válasz tjb007 #63853 üzenetére
Utánanéztem ennek a Yoga 2 tabletnak, de mindenhol annyi rosszat olvastam róla, hogy kizártam.Leginkább az a probléma, hogy napi többször önkényesen kikapcsol, a wifi szarakodik, meg nem nagyon lehet felébreszteni. Szóval maradt a Transformer Pad. Az akkuját azért irigylem a Yógának.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
-
rocket
nagyúr
válasz tjb007 #63977 üzenetére
Koszi.
Asus mit akar ezzel a z380-nal 2015 ev vegen?
Az Atom X3 CPU csak ddr2 memoriat tamogat, es 28nm-es, igy mar mindjart nem csabito a 2gb memoria.Valamit csunyan beneztek az Asus-nal CPU oldalon, vagy azt gondoljak a jol csengo neve, majd eladja.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
HPAA
őstag
válasz tjb007 #64023 üzenetére
köszönöm
proci erőben clash of clans nál mérvadó lehet a különbség?
szerintem nem ,de biztos ami biztos rákérdezek inkább mielőtt berendelném
ill. közeljövőben várható valami megjelenés amire érdemes lehet várni ,hasonló /ár/kategóriában ,karácsonyig ?************* censored
-
stranger2006
tag
válasz tjb007 #64034 üzenetére
Kedves tjb007!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kb. másfél éve vettem egy 8"-es Wayteq tabletet a kislányomnak. Azóta leginkább youtube, filmnézés és játék megy rajta. Bár koránt sincs tele a háttértár, annyira lelassult pl. bekapcsoláskor, hogy elég komoly türelem kell hozzá... Ha csinálnék egy visszaállítást a gyári állapotra, az segítene? (Tehát nem a gond, hogy mondjuk a legújabb játékok nem száguldanak rajta...) Nem nagyon vagyok otthon az Android lelkivilágában. A töltéskijelzés sem nagyon működik.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
- Huawei Mediapad T5 tablet 10" 3/32GB
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Alaplap, vagy akksi hibás Pocketbook Era-t vagy InkPad 3-at keresek
- Szinte Új iPad 9 64GB Wifi, 26.06.22. Apple gar., Bomba Áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest