Új hozzászólás Aktív témák

  • zserrbo

    aktív tag

    cidalain
    Lehet félreértettél. Egy olcsóbb, noname gyártótó nem várom el a folyamatos frissítést. Csak az olcsóbb is lesz. Veszek egy olcsóbb kínait pl a Gearbestről és kész. Van 45 nap pénzvisszafizetési lehetőség is. Ha elromlik, a szállítást fizeti a Paypal. A Huawei is ontja magából a termékeket, aztán úgy látom le is vannak tojva. Továbbra is a Samsung telefonommal tudok példálózni, lassan 2,5 éves, középkategóriás és még mindig kap security update-et. Lehet mást nem érdekel, de szerintem kellene.
    "Ha felfedeznek egy nagy bugot..." Lazán kapcsolódóan hogyne, a Huawei is imád titokban tartani dolgokat, lásd UFS-eMMC chipek a P10-nél anno. Már a specifikációjuknak sem szabad hinni.

    tuki2200
    Engem nem zavar, ha nem vált főverziót feltétlenül, bár 2 főverziót el tudnék viselni. Jobban zavar, hogy a gyártó 2 évig sem vállalja a felelősséget a termékért csak hardveresen.

    Más: mikor megkaptam a tabletet a USB töltő adapter zúgott, ha rádugtam a tabletet. Rákérdeztem és csak egyben lehet visszaküldeni gariba.... Magát a töltőt nem. Inkább használok egy sajátot, de gratulálok a supportjuknak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák