Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz alphamooncam #74200 üzenetére
Kérdezz csak nyugodtan, de azért nem írtam a többire mert nem próbáltam belőlük ki semmit . Egyszer akartam egy kétoldalas (usb-micro usb) ped drive-t rákötni, de azt sem ismerte fel, úgyhogy hagytam az egészet a csudába.
No money, no honey.
-
cidalain
veterán
válasz alphamooncam #74200 üzenetére
az otg hubokkal kapcsolatban elég vegyesek itt a fórumon a tapasztalatok.
főleg azokkal amikre eszközöket lehet tenni és emellett a tab töltését is meg kellene oldani egyidejűleg.
mindenképpen magyar boltból vegyed, hogyha probléma lenne vissz tudd vinni hogy nem megy. általában a töltéssel szokott baj lenni. ne kérdezd miért, én nem használtam még ilyen kütyüt.bill egér kombó:
gyakorlatilag bármelyik BT-os kütyü jó lehet.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz MADAND51 #74204 üzenetére
az a tapasztalatom, hogy az újabb kártyák, amikből már nanosim méretet is ki lehet törni, azok pár tizedmiliméterrel laposabbak. lehet hogy ez a gond. ha a kártyahely tálcás, akkor próbálj a tálca és a kártya közé tenni 1-2 réteg papírt/szigszalagdarabot.
illetve az is lehet, hogy használt kártyákon az érintkezésnél a kártya picit benyomódott, és amiatt nem érintkezik. ebben az esetben a kártya cseréje javasolt egy újra (szolgáltató ingyenesen cseréli)
a kártya érintkezők sajna elég bénák ilyen szempontból. fém lábacskák lógnak ki a nyákról és állnak a levegőben. sajnos ezek könnyen hajonganak. a legjobb, hogy ezeken a becsúsztatós kártyahelyeken nem könnyű hozzájuk férni, így manuálisan sem lehet kijjebb hajtogatni.
[ Szerkesztve ]
-
alphamooncam
őstag
válasz davenport #74202 üzenetére
Ez a TV-s kérdés meg azért merült, fel, mert vagy 10 éve kötöttem utoljára TV-re sztg-et, és hát az ott megjelenő excell táblázat tök homályos volt, monitoron meg tök éles.
Azért kérdezek ennyit, mert a tabletet ugyan én vettem, és a kislányomnál van, Őt viszont az anyja neveli így nemigazán férek a tablethez. A kiegészítőket meg szülinapi, karácsonyi ajándékoknak szánom.
Szóval TV-vel éles a kép táblázatnál is ?
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
Vangelis
félisten
Üdv Fórumtársak!
Adott egy asus K01A 7" noti...
Asus logonál csak pörög pörög...
wipe törlés nem segített.... ugyanaz van@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
senior tag
válasz alphamooncam #74206 üzenetére
Tv alatt mit értesz? Már egy modernebb LCD tv-t, vagy egy képcsövest? Mert a Chromecast kizárólag HDMI csatival tud a tévére csatlakozni. Viszont LCD esetén már szerintem mindegy hogy tv vagy monitor, mert a kép rendben lesz.
No money, no honey.
-
alphamooncam
őstag
válasz davenport #74208 üzenetére
Bocs nem írtam, de LCD-m volt már 10 évvel ezelőtt is, és vagy új LCD monitort, vagy új TV-t veszek. Attól függ, ha éles a TV-n akkor azt.
[ Szerkesztve ]
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Egyik hozzátartozóm hozzám fordult segítségért tablet témában, én puffogtattam neki közhelyeket külföldről történő vásárlásról, áfáról, garanciáról, de inkább bedobom ide hátha tud vki segíteni, nálam biztosan többet.
Ezen a linken található terméket nézte ki magának, elsősorban az ára miatt, mert szerinte ilyen specifikációval itthon hasonlót nem tudna venni.Én már a termék nevétől is lefagytam, így inkább elküldtem neki az összefoglalóban látható kérdéseket.
Ez a termék, nem tudom érdemes-e innen, ennyiért, vannak-e hátulütői az innen történő vásárlásnak.
[link]A válaszok amit küldött nekem.
8 vagy 9 hüvelykes
új
inkább itthon,de külföld is lehet
játék,internet
60 ezerAhogyan sejtem fő preferencia a játék lehet, mert kb. 10 éves forma gyerekeknek lenne 2 db.
Köszönöm előre a segítséget!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
cidalain
veterán
válasz S e t h #74211 üzenetére
Gearbesten van lehetőség Priority Line/ EU express postát választani. Ekkor a GB előszőr beszállítja UK-ba, majd ott feladják a nevedre DPD-vel. ebben az esetben az extra költségeket nem a vásárló fizeti.
A kinézett terméknél azonban ez az opció nem elérhető. Így bármilyen szállítással hozatva itthon 27% áfa kerül rá, illetve 3000 forintos ügyintézési költség.
ugyanakkor nem mehetek el szó nélkül, hogy ez egy elég noname tablet. nem ismerjük hogy mennyire gondosak voltak a szoftveresek, hardveresek.Van pl egy papíron kicsit gyengébb, de jobb vételnek számító Lenovo P8 is a kínálatban az adott webshopban. a bögészős ár most elég magas, de appból vásárolva kapásból 60 dollárral olcsóbb, úgy már csak 147 dollár.
vagy a fehér verzió ami böngészőből is csak 150 dollár
vagy a spéci email price only linkről a fehér 140-értViszont az EU express szállítás most erre sem él (2-3 napja még volt ez az opció), tehát a 27% áfa és a +3000 Ft itt is rájön majd itthon még a vételárra
itthon 75000 környékéért lehetne venni hasonlót (Huawei Mediapad M3 8 Lite)
ha a 140 dolláros Lenovót nézem, akkor az minden adó megfizetése után kb 50-be fog fájni.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Jaja idokozben rajottem, hogy a kosarbol mar valaszthato, csak a fooldalon nem irja... Allandoan kevernek valamit.
Ez a gep boven meger 150 dolcsit a szallitassal egyutt, ha a nehezkes garanciaugyintezesen tul tud lendulni az ember. 35-ert itthon loszart se kap az ember...>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
wetsom
tag
Sziasztok!
Egy Samsung Galaxy Tab 3, ennyit tud csak kiadni magából, ezt is csak akkor mikor rádugom a töltőt, máskor még ennyi sem jelenik meg, csak a logo.
[kép]
Ez eléggé a vég jele, szerintetek is?[ Szerkesztve ]
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy régi huawei ideos 7 slim tabletem és egy olyan kérdésem lenne vele kapcsolatban, hogy meg lehet-e csinálni simán csak monitornak? Gyakorlatilag csak arra szeretném használni, hogy pár információt kirakjak rá. Fixen beforrasztani a tápot és egyebek. Tehát az androidot törölném és valamivel helyettesíteném( ha lehet), hogy amikor jelet kap a mini hdmi akkor induljon és mutassa az asztalt. Kivitelezhető valahogyan?Köszönöm a válaszokat!
-
Dapro
senior tag
hali, édesanyámnak lenne egy tab
■ 8+ col
■ uj
■ otthon, vagy anglia (amazon lenne a legjobb, ebay.co.uk. , argos is akár)
■ skype szóval első kamera értelmes legyen és facebook
■ 100-200 font körül jó lenne ( 30-60k ?)lenovo tab 3 8 amit olvastam itt, ahogy visszapörgettem!?
vagy ez akár? lenovo yoga tab 3 8 refurb[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Venyera7 #74220 üzenetére
Oprendszer mindenkeppen kell ra. Kulonben mi vezerli a kijelzot.
Persze szetszedheted, es csinalhatsz sajat vezerlonyakot sajat szoftverrel....
Szoval androidnak maradnia kell. Es ide kell rafejlesztened egy sajat appot. Vagy ha mar letezik ilyen, akkor azt hasznalni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett a Lenovo TAB4 8" a MM-tól. Bekapcsolás után rögtön két nagyobb frissítéssel kezdett (egy kb. 400Mb és egy 500Mb), utána nyomkodtam kicsit. Elsőre nagyon tetszetős darab, masszív, van benne anyag. Kijelzője (igaz csak a két korábbi olcsó tablethez tudom viszonyítani) nagyon szép, jó fényerejű, éles képet ad (sötétben, sötét háttérnél látszik a bevilágítás a széleken, de nem zavaró). Tettem bele egy 32GB-os Samsung EVO microSD kártyát, amit lehet belső tárhelyként is formázni, ez egy fontos szempont volt vásárlásnál. Hangereje jó, a rendszer gyors, szóval eddig úgy néz ki jó vétel volt. Majd még telepítek rá pár dolgot, gyereknek lesz születésnapi ajándék, három hét múlva kezdi az éles üzemet.
Köszönöm a fórumos ajánlásokat, segítettek a választásban!
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy tablet vételén.
9-10" körüli méretre gondoltam.
Igazából streameket szeretnék rajta nézni, egyszerre akár 2-3 ablakban is.
És ne akadozzon meg omoljon össze ettől.
Nem tudom milyen ára lehet egy ilyen tudású tabletnek.
Legyen mondjuk 100-120 000Ft.Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz Venyera7 #74225 üzenetére
Ha itt nem találsz, akkor valószínűleg nincs. Linux alapú OS-ek amúgy sem gyakoriak, néhány ismertebb tabletre (Nexus 7) vannak nagyon kisérleti oprendszerek.
Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
teljesen jó mindekettő.
a tab3-nál már van eggyel újabb verzió is: Lenovo tab4 8", ez is belefér a keretbe bőven.(#74224) Killerlaca
streamhez, inkább a szélesvászon ajánlottabb, így olyat mondok. és a keretet sem kell teljesen kimeríteni, mert jobb áron kapsz a célra tökéletesen megfelelő gépeket is. a keretedbe még a 4G verziós is bőven belefér, de ha elég a wifi akkor 100 alatt megúszod.
Huawei Mediapad M3 10 Lite
Lenovo TAB4 Plus 10"
én ebből a kettőből választanék, mert viszonylag új gépek. a Lenovo kicsit talán jobb
(de van tavalyi modell is ami megfelelhet: Samsung SM-T580 meg Lenovo tab3 Business10")[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Killerlaca #74228 üzenetére
azt passzolom, hogy több ablakban tud e videot.
-
nagyúr
válasz Killerlaca #74228 üzenetére
Osztott képernyőt tudnak mert az android 7 funkció, de, hogy több ablakot tudnak-e azt max. play store-ban lévő app-al ha van ilyen.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
cidalain
veterán
válasz Narxis #74230 üzenetére
jaja, belegondolva, pl hogy a fenébe tudnék nézni 4 YT videót? ha négyszer nyitom meg az alkalmazást, amit ugye nem lehet. vagy streamnél 4 böngészőablak legyen egyszerre aktív kisebb méretben.
esetleg, ha 1 oldalba van beágyazva a több stream. vagy van olyan app, ahova be tudok ágyazni több stream-címet. mindenesetre ez nem eszközfüggő dolog. alapból egyik sem fogja tudni. ez app kérdés leginkább szerintem.
-
Killerlaca
senior tag
válasz cidalain #74231 üzenetére
Az eszköz függőség csak azért érdekes, hogy elbírjon 4 böngésző ablakot egy időben memóriával illetve processzor teljesítménnyel.
Az Xposedben van ilyen kiegészítő ami engedélyezi átméretezni a programokat.(youtubon találtam ilyet)
Majd délután kipróbálom a telefonomon, hogy mennyire megy jól.
Egyébkét ennyiből jobb lenne egy win-es tablet csak az elég kihalt.
Ha tudtok ajánlani olyat az is szívesen veszem.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
cidalain
veterán
válasz Killerlaca #74232 üzenetére
3 giga ramnak el kell vinni 4 böngészőablakot.
legyen durván 1 a rendszeré, akkor 0,5 giga marad ablakonként. az bőven jó.wines tab meg felejtős szerintem. gyenge négymagos atomot minek vennél? akkor már inkább egy 2 év körüli használt üzleti kategóriás core i5 laptop
-
Dr.NX
Topikgazda
Lenovo Tab 3 8 Plus (P8) root guide
Csak saját felelősségre, zárt bootloader mellett rootol, szóval a lépések be nem tartása kockázatos.Elfogadom a sütiket.
-
CharlieDrop
veterán
Ha 50000 Ft körül vennék 8”-os tabletet, akkor a Huawei Mediapad t3 vagy Lenovo Tab 4 az ajánlottabb?
Esetleg egy haramadik?Köszi
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
ot93
senior tag
Üdv, a huawei mediapad t3 szériának csináltam fórumot, gondoltam mivel sokszor ajánlott készülékek itt, így ott a jelenlegi és leendő tulajdonosok kommunikálhatnak egymással
[Huawei Mediapad t3 széria fórum]CRF300L
-
cidalain
veterán
válasz CharlieDrop #74235 üzenetére
Itthonrol csak ez a ketto lehetoseged van. Egyforman ajanlott, gyakorlatilag nincs lenyegi kulonbseg. Tapizd meg mindkettot, ha van ra lehetoseged, hatha valamelyik jobban all a kezedben, vagy szebb a kepe a szemednek, stbstb.
Kulfoldrol a Lenovo P8 lehet meg jo dontes a Gearbesttol pl.(#74236) ot93
Hianypotlo![ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz CharlieDrop #74238 üzenetére
Olcsobb, sokkal erosebb. Cserebe imadkozni kell, hogy ne legyen gondja, mert a gari ugyintezes sokkal macerasabb, es hosszabb ideig tart, mint itthon.
-
tag
Sziasztok!
Egy haverom épp Malajziában van pár napot, és nemrég hívott hogy baromi olcsóak ott a tabletek és hogy lehet hogy venne egyet. Kérdezte hogy mit ajánlok, de én ezekhez tök hülye vagyok ( laptop/telefon párost használok csak) így innen kérnék egy kis segítséget, és előre is bocs hogy nem olvastam vissza, mert mindig végig szoktam olvasni jópárszáz hozzászólást mielőtt kérdezek, csak most nincs rá idő.
Tehát 2in1 billentyűzetes, 11-12" kijelzővel, főleg tartalom fogyasztásra/levelezésre/filmezésre kellene neki, és max 160.000.- ig tudna árban elmenni. (illetve ennek megfelelő maláj pénz) Küldött egy fotót hogy egy Acer Switch Alpha 12 SA5-271-300k 2700RM-be kerül ami nagyjából 160.000.- pénz tehát ahogy néztem kb. félárral lehet számolni az itteni árakhoz képest.
Előre is köszönöm mindenkinek az ötleteket. (Elég ha csak pár nevet bedobtok, mert akkor én utánanézek.)
[ Szerkesztve ]
m.
-
zsolesz777
tag
Sziasztok!
Lenovo yoga tabletem töltőre rakva folyamatosan csak újraindul,bekapcsoló gombra nem reagál...van valakinek ötlete,hogy mi lehet a gond?
-
Boom
kezdő
Hi. Az ipad pro 10.5 nek melyik androidos tablet van vele versenybe?
-
Worlynox
csendes tag
Sziasztok
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
9+
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció?
Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
internet,film
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
Bruttó 100 000 FtSIM kártya + LTE a speciális igény.
Előre is köszönöm az ajánlatokat.
Az okos ember hülyéskedik, a hülye ember okoskodik
-
Boom
kezdő
Melyik a legerosebb tablet most? Power + kijelző?
-
®abstract®
őstag
téma volt,hogy nincs igazán bivalyerős tablet.
szerintem orvosolható ez
windows tabletre tudunk feltenni 10 fajta android emulátort és kapunk 4.4 v 5.1 v 6.0 droid rendszert.2 fajtát próbáltam,tetszik.
4giga ram nem árt.
antutu benchmark is 200e pont fölé ugorhat combos coreM l vagy I5 procival.
ennyi pontot a legerősebb androidos tablet se tud jelenleg,még az ipad ek se..Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Killerlaca
senior tag
válasz ®abstract® #74249 üzenetére
És melyik wines tablet erős ennyire?
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- Lenovo TB-X606X 4GB+64GB LTE 10.3" M10 FHD Plus Tablet
- Samsung Galaxy A9+ Wifi-5g,új, ajándék tok, telekom garis 2év
- Samsung Galaxy Tab A7 T500 10.4 32GB DOBOZOS
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB SM-P615
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest