Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz tjb007 #63430 üzenetére

    Hű, köszi, ez az Asus Transformer Pad TF303K elég jól hangzik! Ez még az az ár, ameddig hajlandó vagyok elmenni, ha ennyivel jobb a felbontása, mint az Asus ZenPadnek.

    Az Alcor IQ935R-ről egyelőre értelmes külföldi tesztet sem láttam nagyon VIDO M9i-ként rákeresve sem, ami kifejtené bővebben, hogy milyen is, így egyelőre kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, pedig azért vonzó az is, hogy Windows 10 és Android 4.4 is van rajta, na meg hogy itt 32 GB-os a háttértár (vs. 16 GB), plusz picit jobb így is a felbontása (2048×1536 versus 1920×1200) (igaz, méretben picit kisebb, 9.7"-es, szemben a 10"-csel, mondjuk ez csak 7,6 mm körüli különbség).
    DE itt nincs microHDMI, ami viszont a TF303K esetén szintén plusz pont. Ha a külsőt nézzük, nekem személy szerint az is fura valahogy, hogy ilyen látványosak a csavarok az Alcor házán (mint pl. ezen a képen, szerintem ez nem túl szép). Ettől még mindig agyalok ezen is, mert amúgy azért nem néz ki rosszul összességében ez sem (de külsőre nálam az Asus nyer).
    Aztán szempont még a proci, ami szintén az Asusnál jobb (1.3 GHz vs. 1.5 GHz). Most egyelőre ezeket a szempontokat néztem, tuti van még más is.

    E kettő közül Te melyiket választanád, ha mindkettő belefér a keretbe?

    "Nem hátrány, maximum nem használja majd Windowst."
    Ezt hogy érted? :) Mármint miért ne használná, ha van Windows is, meg Android is? :) (Elég régóta Windows-felhasználó mutter is, és meglepően ügyesen kezeli a számítógépet, mondjuk van némi segítsége. :D)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák