Új hozzászólás Aktív témák

  • zrek

    csendes tag

    válasz zrek #55571 üzenetére

    Tanulságképp megírom nektek, hogy jártam.
    Még dec. elején rendeltem wink play 8 GPS gépet az emag-nál (30 ezerért). De nem GPS-eset küldtek (itt kértem tanácsot tőletek http://prohardver.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_55571-55571.html )
    Írtam nekik, hogy küldjenek egy olyat, amit ígértek (GPS-est), vagy adjanak árengedményt.
    Nem válaszoltak, felhívtam őket, 25 perc várakoztatás után beszéltem velük...Visszaküldtem, és izgultam, hogy mi lesz. Sokáig semmi, újabb 25 perces várakoztatásos telefon néhány nap múlva. Megint sokáig semmi, azt se tudtam, hogy visszaért-e hozzájuk (és elismerik-e, hogy visszaért).
    45 perces várakoztatásos (!) újabb telefonálás... Náluk van a tablet, de a szervíz még nem vizsgálta be. Nem, nem tudják biztosan, hogy volt-e benne GPS és hogyha küldenek másikat, akkor lesz-e benne. "A GPS csak akkor megy, ha van wifikapcsolat" mondták, nekem kellett felvilágosítanom őket, hogy az nem úgy megy.
    Pár napja írtam nekik ismét, hogy hol a pénz, illetve hogy még mindig árusítják a webáruházban a GPS-es verziójú tabletet, küldjenek már egyet (mert egyébként tetszett).
    Na, erre tegnap visszautalták a pénzt, és itt a lényeg: ugyanazon az URL-en már egy kukk sincs róla, hogy GPS lenne a tabletben!!
    Megnézhetitek, ez a link:
    http://www.emag.hu/wink-play-tablagep-quad-core-1-3ghz-es-processzorral-8-ips-1gb-ddr3-8gb-wi-fi-gps-bluetooth-android-4-4-2-kit-kat-feher-ezustszurke-play-8ips/pd/DDLYWBBBM/
    Még a link is tartalmazza, hogy "gps".

    A sejtésem, hogy senkinek (!) sem küldek ki GPS-es verziót, csak hitegettek vele, néhányan meg bevették a maszlagot, hogy a wifis helymeghatározás (IP alapján) az a GPS! Kíváncsi vagyok hány ember nyugodott bele. Vajon igazam van, senkinek nem volt benne GPS, vagy én csak egy szerencsétlenebb csoportba kerültem? Ha valaki kapott ilyen tabletet az Emagtól, kíváncsi vagyok a tapasztalataira. Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák