Új hozzászólás Aktív témák

  • tudodte

    csendes tag

    sziasztok!

    elég nagy bajban vagyok, ugyanis tablet vásárlására adtam a fejem és nehezebb a döntés, mint képzeltem. ebben szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. :)

    először is leírnék pár paramétert, ami alapján nagyjából be tudjátok lőni, hogy milyen irányban keresgélek. alapvetően a 7.8 - 8 col környékén nézelődtem. első körben úgy gondoltam, hogy a 7 biztosan kicsi, de kézbe véve nem ez volt a tapasztalat, tehát ez a méret is szóba jöhet.
    új készüléket szeretnék vásárolni, főleg a garancia miatt, de nem zárkózom el semmilyen használt bomba ajánlat elől sem.
    ha lehetséges, az országból szeretnék hozzájutni, de jutányos külföldi opciók is szóba jöhetnek, de ebben az esetben a garanciát itthon szeretném érvényesíteni, amennyiben lehetséges.
    a jelenlegi laptopomat szeretném tehermentesíteni az új szerkezettel, tehát filmet nézni, youtubeozni, facebookozni, netezni, játszani szeretnék. játékoknál nem feltétlenül fontos, hogy a legfaszább grafikájú játékok gond nélkül menjenek. leginkább itthon szaladgálnék vele, de nem szeretném, hogy 2-3 óra böngészés vagy filmezés után már a töltőt kelljen keresni, tehát egy 2-3 órás utazást bírjon ki minimum.
    maximum 50 000 ft-ot szánok a készülékre, de ez már tényleg a teteje.nyilván tisztában vagyok vele, hogy ezért az összegért csodát nem lehet várni, de a lehetőségekhez mérten szeretném örömmel használni a kütyüt. 1 évre minimum tervezek vele. ez lesz az első tabletem, ezért is lőttem be ezt az árat.

    technikai paramétereit nézve 4 magnak örülnék 2 gb ram társaságában, de ha csak 1 van ramból azt is túlélem, lényeg, hogy vigye a szoftvert. wifis verziók érdekelnek és az sem árt, ha fogja a jelet kb 10-15 méterről is.

    ki is néztem pár táblát, ezekről ha írnátok véleményt, vagy hogy szerintetek melyik a legjobb ezek közül, annak nagyon örülnék. természetesen elfogadok bármilyen más ajánlatot is, nyitott vagyok bármire.

    nexus 7 2012 refurbished
    acer iconia a1-810
    concorde tab slim
    prestigio multipad 4 quantum 7.85
    wayteq xtab-79qci
    asus memopad 7 hd

    köszönöm szépen előre is a válaszokat. további szép napot!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák