Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz mexel #88224 üzenetére

    Valóban igazad van. Te ezt kérdezted. Én válaszoltam a kérdésedre is. Illetve ha már erről írtam leírtam egy szubjektív véleményt azv egész box és android témáról.

    Azóta megy itt a kötözködés hol azon hogy ez nem is igaz mert csak 1% a különbség. Hol arról hogy én nem tudom beállítani a Kodi-t ezért nekem nem való....

    Sajnálom hogy ebben a témában neked is és sok embernek is elment érzelmi alapra a dolog és nem tudja elfogadni. Hogy nem azért nem jó nekem a CE és a Kodi, mert nem tudom beállítani , hanem azért mert számomra jobb az android plusz cél alkalmazás.

    Kérlek olvassátok már el a topik címét! Az alapján teljesen elfogadható más fajta vélemény leírása is. Persze igényelne némi toleranciát és elfogadást.

    De ez most már igen unalmas.....
    Én hagylak titeket abban a tudatban hogy ce a kodival a legjobb ti meg engedjétek meg, hogy én ne így gondoljam és fogadjátok el.

    Lehet hogy a CE a legjobb , de vannak korlátai. Ha azokon átlépve használunk egy box-ot akkor jobb és egyszerűbb az android és az app-ok, mint hol a tv okos részét használni hol a box-ot ce-ben indítva, hol átlépve androidra.
    Máshogy már nem tudom leírni hogy számomra miért nem a CE a megfelelő bármilyen jó is.
    I

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák