Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Tesztelőket keresek S905W DualSystemhez!
    Elsősorban X96mini, W95 és TX3 mini tulajokat. 1/8GB-os boxok tulaja is érdekelne mert olyanon nem tudtam tesztelni, azt találomra készítettem :)
    A 2/16-os tulajok is jöhetnek véleményformálásra, azok tesztelt romok. Priviben írjon akit érdekel. Amit csinálni kellene: a dualsystemes romot TWRP-vel feltelepíteni és kipróbálni. Elvileg android alatt a videólejátszási és Youtube hibák kijavítva ( fullhd, 4k, live megy) és a videólejátszási problémák kiküszöbölve, megfelelő lejátszók feltelepítve. AFR kapcsolható és működik ( de arra ott a LE inkább)
    Libreelecből a Kszaq féle 8.2.3.1 stabil van fent, azon is megcsinálva minden amivel kb jelenleg a legjobban használható a 905W. ( nálam minden videó jól működik, a mecerásak is )
    Olyanok jelentkezzenek aki ha elszúrnak valamit a boxukon vissza is tudják állítani :) Nem nehéz telepíteni, nagyon részletes leírás van a telepítésről, de ha valaki soha nem csinált ilyet az csak akkor álljon neki ha biztosan több boxon is működik már. ( eddig kb 10 boxon teszteltem de sajnos az a tapasztalat hogy mindnkinél minden máshogy működik :) )
    Akit érdekel írjon privit, annak küldök linket a leírásról és a romok elérhetőségéről, ha érthető a leírás és működik a próba akkor elérhető lesz. (Így is az csak kicsit keresni kell még)

Új hozzászólás Aktív témák