Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Van egy régi micro sd, egy újabb samsung, egy régi pendrájv, meg egy mini micro sd olvasó usb stick, így ugyanezt a sandisk kártyát, amin most van a LE, ki tudom próbálni usb portban is.
Akkor lesz ezzel még móka ha más nem, gondolom végül van olyan lehetőség is, hogy feltolni az egészet a belső memóriába.Akkor két kérdés még, aztán a többi majd, ha már teszteltem a kártyákat.
Droidot, hogyan tudok indítani LE alól, majd onnan, hogyan tudok visszalépni LE-be?
Korlátozott színtér? Nem találom a beállítást, pedig szükségem lenne rá, mert sötét a kép. És sajna a tv-n sem működik a beállítás (szürke az opció).
(#31082) DoItYourself
Pont ez a baj, hogy én a tekerést akarnám használni, hogy lássam, hol tartok, úgy könnyebben megtalálom, amit keresek. Az irányokkal való léptetést ismerem (évek óta kodit használok, előtte meg xbmc-t, még xbox classic-os időkből, 2010 ) jó dolog, de a tekerés is működhetne rendesen.
De hátha megoldódik.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
Új hozzászólás Aktív témák
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest