Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz user112 #19310 üzenetére

    Memória: ha LE megy rá, az elröcögne 1 giga memórián is probléma nélkül, de a 2 gigás modellek nem sokkal drágábbak, szerintem nem éri meg az alá menni és kísérletezni. 2 giga viszont bőven elég, nem kell több. Beépített tárhely teljesen mindegy ha nem droidozni akarsz rajta, úgysem lesz használva.

    SD kártyából LE alá meg nem kell semmi semmi extra, férjen el rajta az OS oszt jónapot. 1-2 giga a rendszer ha jól rémlik, a maradék helyet felparticionálja első indításnál mint szabad belső tároló, ahová a saját cuccaidat (filmek, zenék) pakolhatod, mondjuk hálózati megosztáson keresztül. Ha úgyis külső vinyót dugsz rá (mint kb. mindenki), akkor teljesen mindegy, mekkora szabad hely marad a kártyán, mert nem azt használod. Én pl. egy régi 8GB-s Class 6-os kártyát használtam, ez volt otthon a legkisebb fölös kártya.

    Nekem pont olyan modellem van, mint amit kinéztél (Mini M8S II Amlogic S905X 2GB+8GB), elégedett vagyok vele (én Gearbestről rendeltem). Én nem rendeltem hozzá ilyen mini billzetet, amit adtak nagyon fapados távirányító azzal használom meg a TV kapcsolójával, HDMI CEC-n. Youtubeot közvetlenül a masinán nem használok, csak telefonról/laptopról kiküldünk rá videókat, így nem kell a TV-n "gépelni", nekünk felesleges lenne a billzet. Meg szerintem amúgy is erősen pöcsköszörű a beépített YT plugin, hiába van billzeted.

    Szóval úgyis leginkább start-pause-stop, a hangerő meg a menüben lépkedő gombokat használod.

Új hozzászólás Aktív témák