Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz kenand #16111 üzenetére

    Akkor az összes okos TV kuka, minden funkciójával együtt, mert rosszabbak a rendszereik, mint pl. a Mini MXIII-as gyári firmware-rel.

    Amúgy nincs nézeteltérés, pont azt mondom, hogy minden felhasználófüggő - neked médiaplayer, de ettől még nem az mindenkinek. Ma délelőtt pl. 2 órát Monkey Islandeztem a lányommal a ScummVM, a Tincore Keymapper és a tegnap linkelt kontroller segítségével. Akinek a Keymapper bonyolult (egyébként nem az), az tolhatja egérrel is. Ha sales-es lennék és mini pécéket kellene eladnom, a legtöbb potenciális vásárló esetén előbb kezdeném el bemutatni a játékos funkciókat, mint azt, hogy milyen szuper médiaplayerek az S905-ösök.

    Abból indult az egész beszélgetésünk, hogy van-e létjogosultsága az RK3399-es eszközöknek, és én továbbra is azt mondom, hogy ha nem lesz hardveres gond (pl. egy forrófejű GPU személyében) és lesz normális fw, akkor vinni fogják, mint a cukrot. "Csak" még sok a ha.

    A natív sata port valóban jól jönne, akkor már csak natív gigabites lan csatlakozó kell bele és kész az otthoni szerverke.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó ASUS, HP és egy N100-as mini PC, m.2 ssd-k és házak, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák