Új hozzászólás Aktív témák

  • paolinho

    őstag

    válasz gulac12 #13811 üzenetére

    Köszi szépen, megnézem ezekkel az opciókkal is, hátha...

    (#13812) junkpod: Hidd el keresem folyamatosan a megoldást, és használom a keresőt is, ettől függetlenül a gond nálam még fennáll, és ezeddig nem sikerült megoldást találnom a kérdéses problémákra.
    Minthogy pl. én a Kodi "gyorstalpalót" is átnéztem, de annyi minden megváltozott azóta, amióta az született. Pl. én a Port.hu scraper-jét egyáltalán nem találom, ergo nálam majdnem minden film és hozzá kapcsolódó anyag angol nyelven fut. Erre is jó lenne, ha lenne valami, szóval hosszú még az út, amit nekem itt be kell járnom, hogy egy kicsit is képbe kerülhessek az eszközzel.
    Jelenleg a 7.0.2.009-es LE fut nálam, de arra gondoltam, hogy talán ki lehetne próbálni a 11-est, vagy esetleg a 12c-s upgrade-et. Hátha ezek kezelnék azokat a számomra problémás dolgokat, amelyek nálam igényként jelentkeznek.

    Ami a filmfolytatási opciót illeti, azt különösen annak tükrében nem értem, hogy ezt a korábbi 809-es Android MIniPC-m simán kezelte, még ha ki is húztam a konnektorból a tápját. Mondjuk azon micrSD-ről néztem a filmeket, mert a NAS-ról erőteljesen akadozott.

    (#13809) Beni2360: este jelentkezem priviben, köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák