Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Alien! #1224 üzenetére

    Jól összefoglaltad. A médiaplayeri hiányosságok nem meglepőek, android alatt szerintem mindegyik box hasonlókkal küszködik, OpeneELEC alatt jobb a helyzet. Viszont még mindig nem tudom, hogy erre a típusra telepíthető-e micro SD kártyás verzió (nem volt időm foglalkozni vele, ill. nem is médiaplayernek vettük, szóval nem is élvez prioritást a dolog).

    Multitask: azt vettem észre, hogy a [Home] gombot használva kilövi az alkalmazásokat. Ami egy bénaság, de kikerülhető, ha a tőle jobbra lévő gombot nyomod meg, ami listázza a legutóbbi alkalmazásokat, és utóbbiak közül választasz egyet, majd utána nyomod meg a [Home] gombot. Kodival nem próbáltam, Flud-nál működik.

    Bekapcsolásra csak infrás táv használható, ha jól tudom. Légegereket nem vágom, évekkel ezelőtt próbáltam egyet, aztán ment a Hardverapróra (vagy egy rokonomhoz került, már nem is tudom :) ).

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (M40 Plus & M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák