Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tyrel

őstag

válasz #82819712 #41468 üzenetére

Azért nem beszél senki az általad említett fejlesztésekről mert senki nem tudja milyen is a hatásuk a gyakorlatban... A valós teljesítmény is kérdéses még, az is hogy az új blower tényleg halkabb-e, meg még sok minden, de nem tudni ezekről, mert nemhogy megbízható 3rd party tesztek nincsenek még, de konkrétan azt se árulja el senki hogy egyáltalán az NDA-t mikor oldják fel.

Majd júlis 7.-én?

Adnának végre egy átkozott kártyát Tech Jesus-nak (Gamer's Nexus) és 2 napon belül választ kapnánk a kérdéseink 90%-ra, de jelenleg azt se tudjuk még hogy kapott-e már kártyát csak még nem beszélhet róla (és mikortól beszélhet) vagy még senki nem is kapott semmit... :F

Igazán nincs miről beszélni, állítólag 10%-al gyorsabb az XT mint az RTX 2070, meg drágább lett a vártnál (Adored-es árakban én sosem hittem, de reméltem hogy nem megy 399 USD fölé a legerősebb változat sem), meg furán néz ki, meg van benne valami RDNA aminek tulajdonítanak bizonyos előnyöket, de ezek mind lehetnek olyan nem-működő varázs-semmik amikről anno a Vega megjelenésekor is beszéltek... hogy majd az X feature meg majd az Y driver, aztán nem működött semmi úgy ahogy kellett volna.

Ebből a bejelentésből igazán az ár kivételével semmi érdemi infót nem kaptunk, legyenek már normális tesztek is...

[ Szerkesztve ]

Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák