Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- World of Tanks - MMO
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz Menthirist #13252 üzenetére
ez szerintem elsősorban azért van mert azt már több "hivatalos" forrásból sejteni lehet hogy a fury x baromi drága lesz (tehát $1000 környéke), ergo ha nem veri el a 980ti-t akkor elég nagy előnyben lesz a csúcson az nvidia, mert a custom hűtéses 980ti-k bőven a titan x fölé mennek, és ugye jóval olcsóbbak annál.
ha most elfelejtjük egy pillanatra a 980ti-t, akkor teljesen máshogy állna a dolog: az amd sokkal kissebb nyomás alatt állna, hiszen a titan x pofátlanúl drága, tehát ha még csak egy kicsivel is olcsóbb, és hozza az akörüli teljesítményt, akkor simán nyert ügye lenne.
én ezért várom sokkal jobban a kis fury-t, mert van egy nagy űr az árazásban amit ki lehetne használni.
(#13253) Pepeeeee
ezt a 260ezres árat úgy nézd hogy $650-ből lett annyi. a fury x is garantálom hogy 250 fölött lesz, de inkább 300 körül.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Menthirist #13252 üzenetére
Ha drágább lesz, mint a 980Ti, akkor meg kell, hogy verje, mert különben senki nem fogja megvenni. Ergo ha nem tudja megverni, akkor szar, ahogy mondtad. Ha lassabb lesz, akkor olcsóbbnak is kell lennie.
(#13256) Malibutomi: Én most csak erre a képre néztem rá, abból számoltam a különbségeket. Egyébként firestrike szerintem teljesen korrekt teljesítmény összehasonlítására.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest