Új hozzászólás Aktív témák

  • w1n1x

    tag

    válasz MPowerPH #6990 üzenetére

    Hol írtam azt egy szóval is hogy okosabbnak tartom magam bármiféle mérnöknél? Bírom mikor a szövegértés ilyen szinten sem megy, és a másikra ráakasztanak jelzőket úgy, hogy nem is ismerik.. Ez azért a legalja szint.. :C

    Én csak arra akartam kilyukadni, hogy nekem jóval hűvösebb, és halkabb a gép így ezen a beállításon, de ha benchmarkot tud ide berakni, ami bizonyítja, hogy számottevő a különbség játékok alatt FHD felbontás fölött is, akkor meggyőzött, és máris kezdek újra a PBO-val babrálni.

    _Horka_:

    És a jobb magok (5800x esetében ha jól emlékszem 2 ilyen van) az a Ryzen Master által egyrészt csillaggal jelzett, a másik meg fehér pöttyel jelzett mag lenne?
    Nálam emlékszem, hogy a b450-es tomával nem akar lcc 4 fölött bebootolni hanem folyamatosan újraindul a gép.
    Érdemes a PBO+ CO-t + LCC-t kombinálni triplán vagy elég az első kettő magában?
    Ha jól értelmezem a LCC és a CO egymásba bekavar, mondhatni bajszukat összeakasztják egymásba, és ezért viselkedik furcsán a proci. Ehhez hasonlót én is tapasztaltam már.

    Amúgy srácok érdemes a PPT, TDC, EDC értékekkel babrálni a bios-ban? El lehet vele érni stabilabb frekvenciát? Én azt hallottam, hogy csak a boostolás gyakoriságát lehet növelni vele, de másra nem igazán jó. Vagy csökkenteni lehet vele a throttling esélyét? Ha igen akkor mekkora érték tartományban lehet ezeket biztonságosan növelni? Köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák