Új hozzászólás Aktív témák

  • Foglalt név

    addikt

    válasz wwenigma #5975 üzenetére

    Tehát ha jól értelmezem, akkor a gyártó kihozott egy terméket, ami egyébként üveghangon jár és ebben az állapotában (egyesek szerint túlfeszelve, nekem pl. 4125-höz 1.375V jár all core teszt alatt) képes milliszekundomokra elérni a hirdetett órajelét megfelelő körülmények között.
    Ha jól láttam Abu idézetét, akkor az új update-el majd megváltoztatják a kijelzést, hogy mindeki azt lássa, amit szeretne, mert pontosabb mérés ide vagy oda, ez ennyit tud.
    Szóval ahol a cég hibázott(ha ez hiba), hogy túlzott elvárásokat generált, lásd a korai órajelekre utalás, azt ezt követő pletykák és a korai tesztek hangvétele.
    Most pedig jön a valóság, ami eddig is ott volt, nem is rossz, de persze csalódás az ábrándok után. Tudja, amit tud, nem is rossz áron, de vért izzadnak ezért, se tartalék, se ellátottság, se kiforrott szoftveres háttér.
    Ráadásul a feltüzelt AMD szimpatizánsok, leidiótaintelfanboyoznak bárkit, aki nem elvakultan hirdeti az új igét, amit tovább szítja az ellentétet a számtech fórumokon, közben a világ másik 99%-a meg semmit nem tud erről a biliről.

Új hozzászólás Aktív témák