Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz SirRasor #13990 üzenetére

    "Persze a Win10 csinálhatná pölö ennél a gagyibyte-nál is azt, mint mondjuk a Dell-nél,"
    Inkább ne :)
    Mert a W10 totyikban meg pont azért van sírás (jogosan), hogy felrakod 11.5.4.654 akármi drivert, erre a W10 visszateszi a 9.3-asat.

    Nagy kedvencem az volt, amikor a családban az egyik gép iszonyat szar volt wifin, pedig 2 antennás külső wifi stick volt rajta, felrakva jó magasra, hogy ne a gép mögött legyen, és mégis, 4-5megabit, állandóan megszakadt. Aztán egyszer észrevettem a hálózati kapcsolatoknál, hogy Realtek Wireless Adapter. A stickre meg méteres betűkkel rá van írva, hogy TP-LINK Letöltöttem, telepítettem, azóta atomstabilan hozza a szolgáltató által biztosított 120megabitet, annyit, mint a másik gépen a vezetékes hálón...

    Kicsit más. ASUS BIOS frissítés. Múltkor kinéztem magamnak, hogy a 1823-as BIOS-nál van frissebb, 2004-es, az Asus B450 lapomhoz. Pár napja letöltöttem, és tegnap kiraktam pendrive-ra, és a BIOS-ban elkezdtem (volna) a frissítést, de láttam, hogy van online opció is. Hát, gondoltam kipróbálom. A vége az lett, hogy az online frissítés már 2006 verziójú BIOS-t töltött le, mert közben lett mégújabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák