Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyberboy42

    senior tag

    válasz Peddy789 #7744 üzenetére

    Mondok jobbat. Nálam is ujgye firestrike meglesz 1050mV-al, de a tejlesen stabil állapothoz 1130mV -ra van szükségem! Ugyanakkor, ha megtalálod azt a kevés undervoltot is amit bír, akkor a Boost órajelet is könnyeben eléri, illetve megközelíti. És ez nem csak firestrike-ban hoz több pontot, hanem konkrétan fps-t játékokban is, ugyanis én kokrétan az fps-eket szoktam kimérni, lehetőleg játékban, vagy mondjuk superposition játék részében ahol csak ott járkálsz és nézel ki a fejedből ;) persze meg kell támogatni a kértyát a power limit kitolásával is, úgy hoz csak igazán fpst-.
    Megfigyeltem hogy nagyjából 280-300 wattig képes még több fps-t kisajtolni, az felett már a kártya inkább csak "elégeti" az áramot. Persze ekkora teljesítmény leadást már meg kell hűteni, különben jön a throttling.
    ami érdekes még nálam hogy pl. 1140mV-al képes vagyok a boost órajelet 1652-re állítani, amit persze nagyjából soha nem ér el, ugyanakkor így hozza a kártya a maximumát, mert próbáltam 1150mV-al is, és egy picit magasabb boostal, de akkor már még annyi sem boostolt mint előtte....hát.... Vega :K :DD

    ...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...

Új hozzászólás Aktív témák