Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz DBZFOREVER #6487 üzenetére
Vegyél azt ami jól esik.Teljesítménybe és árban sincs messze a két termék egymástól.Jól pozicionálta mind két a termékeit. Én azt kaptam az RX480 -tól amit vártam, eszem ágában sincs GTX1060 -ra cserélni.GTX1080 -ra cserélnék,de az meg túl drága és fullhd -n overkill lenne.Amúgy tedd a szívedre a kezed és válassz,én is azt tettem és nem bántam meg hogy a RX480 mellett tettem le a voksom.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Janusz001
őstag
válasz DBZFOREVER #6486 üzenetére
Ez alapján, ha a fogyasztást nem nézzük, érdemes egyáltalán cserélni?
-
sakal83
addikt
88kert kapsz pcxen giga 1060 6gbot. Az jobb vétel.
290et ha csak a teljesítmény szamit ne cserelj ezekre csak 1070re
-
füles_
őstag
Hali!
A legjobb RX 480-ast szvsz. az MSI rakta össze.De azt mondják hogy az XFX megoldása is nagyon jól sikerült.Asus is jó lehet,ha kap egy egyéni ventillátorprofilt hogy ne legyen olyan hangos.Mondjuk nekem nem kellene egy ekkora böszme nagy VGA mint amit az Asus csinált.Ez még csak a középkategória.Szerintem az RX 480 jobban megéri mint a GTX 1060.Picit többet fogyaszt,DX11-ben az új AMD driverekkel már nagyjából egyenlő teljesítmény nyújtanak,viszont DX12-ben és Vulkan API-ban az RX 480 érezhetően erősebb.Mellesleg az RX 480 több vRAM-ot kapott (3 vs. 4 és 6 vs. 8)
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs