Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aragorn1000
csendes tag
válasz aragorn1000 #11576 üzenetére
Na megmókoltam elvileg most működik bár az elején kajabált a monitor, hogy nem szabvány felbontás de most jó elvileg. Köszi Most már csak az kéne, hogy az új drivernél meglegyen a monitor beállítása menüpont, mert amióta a legújabb van fenn olyan már nincs nekem
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz aragorn1000 #11576 üzenetére
Minek? A monitor teljesen jó, csak nem szabványos paraméterekkel működik gyárilag 144Hz-en.
(#11577) aragorn1000: CRU-val pár kattintás, és a registry-be írja, szval elvileg minden driverrel jónak kéne lennie.
(#11581) Hobbbyt: Nálam is minden rendben a 290X-en. A 60Hz-es monitor szépen megy 72Hz-en, energiatakarékosság van, Afterburner van, unalmas perceimben finomhangoltam a BIOS-át, mostmár terhelés alatt is kussol és egész hűvös is...
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest