Új hozzászólás Aktív témák

  • Lavar

    aktív tag

    Ma megjött az emagról rendelt pulse 570 2 ventis változata. Egy kis beszámoló.

    Játék kódot nem kaptam hozzá, de nem is fogok kérni, ugyanis brutál mód coil whine-os, úgyhogy megy vissza... Tudom, hogy ez kártyánként eltérő lehet, illetve a táp is ludas (bq pp l8 400w, fsp epn belsős, más kártyával nem volt gond), de annak ellenére, hogy a gép a lábam mellett van, nem a monitor mellett, nagyon durván hallani sajnos.

    Viszont!
    Nagyon jól össze van rakva a kártya, masszív, minőségi darab. A csomagolás puritán, még a kis strix 950-es is igényesebben van csomagolva, de ez egyáltalán nem fontos persze.
    Elég sokat visszaolvastam a topicban és már azt gondoltam, hogy nem is volt olyan jó deal 50k-ért újonnan, de megcáfolt.
    Játék közben max 71 fok volt, igaz, leszedett oldallappal, most költöztem új házba, mindjárt megnézem milyen zártan, de biztos nem lesz sokkal több. BF1 közben gpuz szerint max 25%-on pörgött a venti, (ultrara és 150% res scalet fel kellett tolni, mert fingot nem ér már ez a 4mag/4szál) nem hallottam belőle semmit, direkt lenémítottam a játékot is, hogy meghallgassam.
    Vagy elnyomja a ház/cpu ventilátora, vagy a játék hangja hangfalról szólva, fejhallgatóról meg végképp nem érdekelne, de tényleg halk. Legalábbis számomra, mert ez is relatív.
    Játék után pillanatok alatt visszahűti magát és le is áll, nagyon kellemeset csalódtam.
    Utoljára HD4770-em volt mint Radeon, még 9 éve. Aztán pár évig hanyagoltam a pc-t, és 950-el tértem vissza 2,5 éve, majd ugye az 1060, de ez is teljesen jó. A nitro+ gondolom még inkább.
    Úgyhogy én tudom ajánlani ezt a verziót, csak ki kell fogni egy nem coil whineost, mert olyan mintha valami szárnyas rovar repdesne mellettem. (Hiába korlátoznám az fpst, akkor is hallani.)

    Szeretném a tanácsotokat kérni viszont, mert miközben itt írom a hozzászólást, nézem ab-vel és 0-100 között ugrál a kihasználtság, lehet benyaltam egy malwaret, megnézem, de ha nem, akkor mi lehet még a gond? Legfrisebb drivert tettem fel, előtte csökkentett módba dduval töröltem az nvidiat.
    A freesyncet se tudom normálisan beállítani, csgo, overwatchnál beállítottam, hogy vsnyc off, enhanced sync legyen és nem fixáltam az fpst, nem is láttam különbséget így.
    BF1-ben láttam csak működni valamennyire, ott úgy vettem észre, hogy 55-70 között oké, a 40-70 helyett, nem tudom miért. Ezt is csak úgy ha vsync on. De erről vissza olvasgatok még mert érdekel.
    Még sok minden van a fejemben amit kérdeznék, de előbb utánuk nézek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák